Slnečný 5 izbový byt v skolaudovanej novostavbe REZIDENCIA BUDYŠINSKÁ

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
130 m2

Vek stavby:  
< 1 rok
Bratislava
Nové Mesto
Budyšínska
pred 165 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 161 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Wentons ponúka na predaj 5 izbový slnečný byt s dvoma priestranými terasami a dvoma parkovacími státiami v novostavbe REZIDENCIA BUDYŠÍNSKA. Bytový dom sa nachádza na rohu ulíc Budyšínska a Osadná v Novom meste časť Tehelné pole. REZIDENCIA BUDYŠÍNSKÁ bola skolaudovaná počas 12/2020 a vyplnila medzeru zástavby blokov bytových domov z 50-rokov. Štandard bytového domu a samotných bytov bezpochybne patrí k vyššej triede na trhu novostavieb bytov v Bratislave.

Ponúkaný byt sa nachádza na poslednom poschodí (5NP) s výhľadom na Karpaty a Budyšínskú ulicu. Komornú atmosféru projektu potvrdzuje celkovo nízky počet bytov v danom vchode a celom projekte. Podlahová plochou je 130,25 m2, plocha terás predstavuje 45,13 m2 (18,57 m2 + 26,56 m2). Byt sa skladá z 5 miestností - obývacej izby s kuchyňou/jedálňou a 4 spálni. K prvej spálni prislúcha samostatná kúpeľna. Z obývacej miestnosti sú prístupné obe terasy na západnú a severnú stranu. Vo všetkých obytných miestnostiach je plánovaná nášľapná vrstva laminátové parkety v prevedení CLASSEN VILLA Dub Lozano. Okná sú hliníkové s antracitovou farbou a izolačným trojsklom. Súčasť štandardu je predpríprava na osadenie hliníkových exteriérových žaluzií. Interiérové dvere sú vo farebnom prevedení Brest pieskový a budú dodané s nadštandardnou výškou 2100 mm. Kúpeľna a WC bude dodaná v prevedení obkladov a dlažieb značky LOVE TILES - sady Splash a Genesis . Vykurovanie je zabezpečené prostredníctvom podlahového kúrenia, predpríprava na klimatizačné jednotky je inštalovaná v celom byte. Exteriérová jednotka bude zasadená na streche bytového domu. K bytu prislúchajú 2 parkovacie miesta umiestnené na 2PP spolu s kobkami v celkovej rozlohe 18,17 m2.

Byt sa nachádza na polceste do dvoch nákupných centier - Centrál a Polus. Priamo na Budyšínskej ulici sa nachádzajú potraviny, škôlka, základná a stredná škola. Blízkosť jedného z najväčších dopravných uzlov MHD zabezpečuje perfektnú dopravu na každý smer v rámci Bratislavy.

Byt je dodávaný vo vyššie uvedenom štandarde - zmena štanardu po dohode možná.

Vek stavby:
< 1 rok
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
0
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
neuvedené
Terasa:
áno
Počet kúpeľní:
2
Internet:
áno

Na mape: Slnečný 5 izbový byt v skolaudovanej novostavbe REZIDENCIA BUDYŠINSKÁ

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.