3-izbový byt na prenájom, lodžia, Petržalka, Gercenova ulica

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
67 m2

Poschodie:  
6. / 12

Bratislava
Petržalka - Dvory
Gercenova
pred 271 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 265 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Realitná kancelária Konfido prenajme veľmi pekný 3-izbový byt, Gercenova ulica, Bratislava Petržalka. Byt má rozlohu 67 m2 spolu s plochou lodžie, plus pivnica, byt sa nachádza na 6.p./12. Zateplený bytový dom, s dvomi výťahmi (po rekonštrukcii), byt je tichý, situovaný smerom na východ (jedna izby) a juh (kúpeľňa a dve izby), má plastové okná s vnútornými žalúziami, kúpeľňa s vaňou a samostatná toaleta.

V byte je plávajúca podlaha a dlažba v kúpeľni. Z kuchyne je vstup na lodžiu, všetky tri izby sú samostatné, nepriechodné. V byte prebehla rekonštrukcia izieb, kúpeľne, toalety, vstupnej chodby vrátane rozvodov elektriny, ostatná časť bytu má pôvodnú elektrinu, nové interiérové dvere a zárubne. Kuchyňa je zariadená kuchynskou linkou s plynovým sporákom, elektrickou rúrou, chladničkou s mrazničkou. Súčasťou bytu sú bezpečnostné dvere, pivnica.

Byt je k dispozícii od 01.marca, prípadne dohodou.

Lokalita Gercenovej ulice je žiadaná vďaka svojej polohe, službám v okolí, prístupom na všetky mestské komunikácie, okamžitej dostupnosti diaľnice, služieb rôzneho druhu. V tejto lokalite sa nachádzajú obchody, nákupné centrá, športové ihriská, pešia zóna, cyklistické trate, jasle, škôlky, školy, lekár, zdravotnícke stredisko, reštaurácie a ďalšie.

Mesačné nájomné je vo výške 650,-Eur vrátane energií (energie pre dve osoby) plus internet vo vlastnej réžii nájomcu. Kaucia je vo výške mesačného nájomného. Províziu vo výške mesačného nájomného hradí nájomca pri podpise nájomnej zmluvy alebo rezervačnej dohody.

Kontakt kamil@konfido.sk, 0911410278, Kamil Krebes.

Ďalšie zaujímavé ponuky nájdete na www.konfido.sk

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Stavebný material:
Panel
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
Verejné parkovanie
Zariadenie nehnuteľnosti:
Kompletne zariadený
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
1
Murované jadro:
áno
Bezpečnostné dvere:
áno
Okná:
Plastové

Na mape: 3-izbový byt na prenájom, lodžia, Petržalka, Gercenova ulica

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.