COLLDEEDs rental – útulný 2 izb. byt v novostavbe na zač. Petržalky, 1 zástavka električky

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
48 m2

Bratislava
Petržalka - Dvory
Muchovo nám.
pred 288 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 287 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

FOR ENGLISH SCROLL DOWN

COLLDEEDs rental – útulný 2 izb. byt v novostavbe na zač. Petržalky, 1 zástavka električky od centra, Muchovo Nam.

Ponúkame na prenájom nový 2 izbový byt v novostavbe, nachádzajúci sa v Bratislave V - Petržalka, Muchovo nám, jednu zástavku električkou (4 minúty) od Šafárikovho Námestia v Starom Meste. Byt sa nachádza na 1. poschodí s výťahom, a loggiou. Má celkovú výmeru 48 m2, z toho 6 m2 je loggia. K bytu tiež prislúcha pivnica a parkovacie miesto.

Byt sa prenajíma plne zariadený úplne novým nábytkom a spotrebičmi vrátane umývačky riadu, pračky, mikrovlnky, chladničky, 40-palcového LED televízora s káblovkou a vysokorýchlostného 40 MB/sek. internetu. Balkón je vybavený záhradným nábytkom (2x stolička plus stôl). K bytu je možné prenajať si aj podzemné a zabezpečené parkovacie státie (alebo dve v prípade záujmu) za príplatok, ale nie je to podmienkou k prenájmu.

Byt je k dispozícií na prenájom od 1.11.2018, obhliadku je možné si dohodnúť telefonicky alebo mailom.

Cena nájmu bez energií: 640€/mesiac

Parkovacie státie: 60€/mesiac (nie je podmienkou prenájmu).

K mesačnému nájomnému sa hradí aj záloha vo výške 80€ na energie, internet, káblovku, služby a poplatky správcovskej spoločnosti (vyúčtuje sa podľa skutočnej spotreby 1x ročne).

Pri podpise Zmluvy je potrebné uhradiť:

1x mesačný nájom vrátane energií a 1x kaucia vo výške mesačného nájmu vrátane energií plus provízia pre realitnú kanceláriu vo výške mesačného nájmu.

V prípade záujmu o obhliadku, prosím kontaktujte ma na t.č.: 0905 227 172.

V prípade, ak je obsadené, alebo nedostupný mobil, prosím pošlite sms. Nie vždy sa mi zobrazí zmeškaný hovor, ďakujem za porozumenie.

...........................

COLLDEEDs rental - comfort 2 room- apartment in new building begginning of Petržalka, 1 tram stop from the city center, Muchovo Nam.

We offer to rent a new 2 room-apartment in a new building, located in Bratislava V - Petržalka, Muchovo nám, one stop by tram (4 minutes) from Šafárikovo Square in City center. The apartment is located on the 1st floor with a lift, and a loggia. It has a total area of 48 m2, of which 6 m2 is a loggia. The apartment also has a cellar and a parking space.

The apartment is rented fully furnished with completely new furniture and appliances including dishwasher, washing machine, microwave, refrigerator, 40-inch LED TV with cable and high speed 40 MB / sec. Internet. The balcony is furnished with garden furniture (2x chair plus table). To the apartment there can also be rented underground and secure parking space (or two in case of interest) at an additional cost, but this is not a condition for renting.

The apartment is available for rent from 1st November, a consultation can be arranged by phone or mail.

Lease price without energy: 640 € / month

Parking space: 60 € / month (not a condition of rent).

A monthly deposit of 80 € for the energy, internet, cable, service and administration fees is charged to the monthly hirer (it is charged according to actual consumption once a year).

At the outset, the monthly rent paid in advance, deposit of 1 month rent plus commission for real estate agency in the amount of monthly rent.

If you are interested to see the apartment, please contact me at +421 905 227 172.

If there is a busy or unavailable cell-phone, please send an SMS. It does not always show the missed call, thank you for your understandment.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
0
Výťah:
nie
Pivnica:
nie
Parkovanie:
neuvedené

Na mape: COLLDEEDs rental – útulný 2 izb. byt v novostavbe na zač. Petržalky, 1 zástavka električky

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.