Garsónka s lodžiou - vhodná na rekonštrukciu

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
30 m2

Poschodie:  
6. / 12

Bratislava
Petržalka - Dvory
Bohrova
pred 56 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 55 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Nové bývanie – realitná kancelária ponúka na predaj garsónku na začiatku Petržalky na Bohrovej ulici. Nachádza sa na 6. poschodí z 12. Celková výmera 30 m2 + lodžia 5 m2. K bytu prislúcha pivničná kobka.

Nehnuteľnosť je vhodná na rekonštrukciu podľa vlastných predstáv. Nízke mesačné náklady. K dispozícii ihneď, bez tiarch, hypotéka možná.

Kombinácia lokality, nákladov a ceny zabezpečí EKONOMICKÉ BÝVANIE, prípadne jednoduchý, stabilný a výnosný PRÍJEM Z PRENÁJMU. O bývanie v lokalite je veľký záujem.

Bytový dom je kompletne zrekonštruovaný, zateplený, menené stupačky, bezbariérový prístup, 2 nové výťahy a kamerový systém.

Lokalita: kompletná občianska vybavenosť, školy, škôlky, zdravotné stredisko, OC Aupark, obchody Billa, Kraj, v blízkosti obľúbený park - Sad Janka Kráľa (najstarší verejný park v strednej Európe a jeden z najstarších stredoeurópskych parkov vôbec), miesta pre šport a relax, reštaurácie, služby všetkého druhu, výborná dopravná dostupnosť MHD (do centra mesta 5 min.), rýchly prístup na diaľničný obchvat alebo na letisko.

Neváhajte ma kontaktovať ohľadom bližších informácií a obhliadky na tel. č. 0905 947 480.

Cena: 108 500 Eur.

Cena je vrátane vypracovania kompletnej zmluvnej dokumentácie k predaju nehnuteľnosti, poplatkov u notára za overenie podpisov, poplatkov za vklad do katastra a taktiež bezplatného poradenstva ohľadom financovania.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
neuvedené
Okná:
Plastové

Na mape: Garsónka s lodžiou - vhodná na rekonštrukciu

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.