Kompletná cena: 2i krásny, slnečný, novostavba PETRŽALKA CITY II

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
50 m2

Poschodie:  
8. / 13

Bratislava
Petržalka - Dvory
Rusovská cesta
pred 249 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 249 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Na predaj ponúkame slnečný 2-izbový byt s pekným výhľadom s balkónom v novostavbe na Rusovskej ceste v komplexe Petržalka City II v Bratislave, mestskej časti Petržalka.

Podlahová plocha bytu predstavuje 45,04 m2 + balkón o výmere 4,96 m2 + pivničná kobka. Nachádza sa na 8. poschodí v 13 – poschodovej novostavbe s výťahom.

Výhody bytu:

- úplne nový

- novostavba

- skolaudovaný

- tichá lokalita

- bezproblémové parkovanie

- blízko centrum mesta

- občianska vybavenosť

- nízke náklady

- cyklotrasy

- pekný výhľad

- slnečný byt

Dispozícia:

Byt pozostáva zo vstupnej chodby, obývacej miestnosti spojenej s kuchyňou, samostatnej spálne, priestrannej kúpeľne a samostatnej toalety. Na loggiu sa vychádza z obývacej izby.

Stav:

Bytový dom bol kolaudovaný v roku 2019 a bude odovzdaný júli 2019. Byt sa predáva v štandarde (podlahy, dvere, komplet kúpeľňa a toaleta).

Lokalita:

Bytový dom sa nachádza v tichej, peknej a kľudnej lokalite Petržalky. Na prízemí sú umiestnené prevádzky občianskej vybavenosti. Lokalita má dobré dopravné napojenie na diaľnice a aj na hlavné mestské ťahy, doslova pred domom majú obyvatelia rekreačné trasy popri Chorvátskom ramene a už aj prísľuby pokračovania električkovej trasy nadobúdajú reálnejšie kontúry. Architekti upustili od výrazných dynamických línií, ktoré sa objavovali v koncepčných skiciach, a v architektonickom stvárnení použili overené prvky z prvej etapy – tvaroslovie je variáciou na prvú etapu, čím s ňou vytvára harmonizujúci celok. Objekt je triezvo modelovaný s vedomím, že bude určený predovšetkým na trvalé bývanie. Bez ohľadu na veľkosť bytov, na všetkých podlažiach potešia veľkorysé terasy a balkóny s výhľadom na Chorvátske rameno. Miernu intimitu im zabezpečujú drevené paravány. Neďaleko preteká Chorvátske rameno, jeho okolie je obľúbeným miestom prechádzok tunajších obyvateľov s množstvom cyklotrás. Možnosť peknej prechádzky na pešo do centra mesta.

Veľmi príjemné bývanie treba vidieť

Kontakt: 0948 423 523

Email: eternity@eternityreal.sk

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
neuvedené
Parkovanie:
neuvedené
Možnosť hypotekárneho úveru:
áno
Počet kúpeľní:
1

Na mape: Kompletná cena: 2i krásny, slnečný, novostavba PETRŽALKA CITY II

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.