LEXXUS-PRENÁJOM veľký 3i byt, Gercenova ul., Petržalka, BA V. 85,5 m2,

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
83 m2

Poschodie:  
3. / 6

Bratislava
Petržalka - Dvory
Gercenova
pred 203 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 203 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Spoločnosť LEXXUS a.s. ponúka na prenájom príjemný a priestranný 3 izbový byt na začiatku mestskej časti Petržalka, BA V., Gercenova ul., 85,50 m2, posch. 3/6, tehla, výťah.

POPIS: vstupná predsieň a komunikačná chodba so vstavanou skriňou na mieru, obývacia izba s veľkou kuchynskou časťou, rohová kuchynská linka na mieru so vstavanými spotrebičmi: chladnička s mrazničkou, umývačka riadu, kombinovaný sporák, mikrovlnka. Obývacia časť je rozdelená na spoločenskú časť a jedálenskú časť s východom na menší balkón, hlavná spálňa s manželskou posteľou a šatníkovou skriňou, druhá spálňa s manželskou posteľou, skriňou a pracovným stolom, samostatné WC, kúpeľňa s vaňou aj sprchovým kútom, 2x nepriechodné izby, plastové okná, drevené parkety, dlažba, orientácia bytu do vnútro bloku, parkovisko pred domom, vstup na elektrický čip, KTV a internet v cene.

Byt sa nachádza v najžiadanejšej časti Petržalky s kompletnou občianskou vybavenosťou.

V bezprostrednej blízkosti Petržalské korzo, park, Aupark, Sad Janka Kráľa, bezproblémové dopravné napojenie a dostupnosť do centra, na diaľničný obchvat ako aj na hraničný prechod Berg, v pešej dostupnosti MHD, potraviny, osobná železničná stanica, komplex Vienna Gate: posilňovňa, reštaurácie, praktická ambulancia.

Celková cena mesačného nájmu 500,-EUR/mesiac + ENERGIE 250,-EUR/mesiac vrátane INTERNETU a KTV Magio od spoločnosti Telekom, ihneď voľný. TOPPONUKA

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
Tehla
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1
Internet:
áno

Na mape: LEXXUS-PRENÁJOM veľký 3i byt, Gercenova ul., Petržalka, BA V. 85,5 m2,

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.