Pekný 3i byt, REKONŠTRUKCIA, LOGGIA, Wolkrova ulica, Petržalka

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
69 m2

Poschodie:  
1. / 13

Bratislava
Petržalka - Dvory
Wolkrova
pred 125 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 125 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na prenájom veľmi pekný, slnečný, čiastočne zariadený 3-izbový byt, po kompletnej rekonštrukcii, so samostatnou kuchyňou, obývačkou a 2 nepriechodnými izbami, zasklennou loggiou, pivničnou kobkou vo vyhľadávanej a tichej lokalite v blízkosti Vlasteneckého námestia a Chorvátskeho ramena na Wolkrovej ulici vo vyhľadávanej mestskej časti Petržalka.

Podlahová plocha bytu predstavuje 69 m2 vrátane loggie a pivničnej kobky. Byt je v osobnom vlastníctve. Byt sa nachádza na 1. poschodí ( 2 nadzemné) v 13 – poschodovej zateplenej bytovej jednotke s dvomi výťahmi. V okolí kompletná občianska vybavenosť a bezproblémový prístup do centra.

Byt sa prenajíma čiastočne zariadený s kuchynskou linkou na mieru: s elektrickou varnou doskou a elektrickou rúrou na pečenie, so zabudovanou chladničkou s mrazničkou, umývačkou riadu a šatníkovými skriňami na mieru na chodbe a v spálni. Kúpeľňa je oddelená od toalety. V kúpeľni je vaňa, umývadlo, odkladacia polička, kúpeľňová zostava a zrkadlo. V obývačke je pripravená sedacia súprava a obývačková zostava a TV. V jednej so spálni je pripravená posteľ.

Dispozičné riešenie bytu: vstupná chodba, kuchyňa s prístupom na zasklennú loggiu, obývačka, 2 x nepriechodná izba, kúpeľňa a toaleta.

Bytový dom sa nachádza vo veľmi peknej a tichej lokalite s úplnou občianskou vybavenosťou. Pri bytovej jednotke sa nachádzajú obchody a služby rôzneho zamerania, kaviarne, reštaurácie, škôlky, školy, detské ihriská a taktiež zastávky MHD. Pri bytovej jednotke možnosť napojiť sa na cyklotrasu.

Veľmi pekné, tiché a príjemné bývanie.

Byt je voľný od 15.12.2021 s možnosťou obhliadky ihneď.

Mesačný prenájom predstavuje 500 € + 200 € energie.

Kontakt: 0948 902 505

Email: kiss@primereality.sk

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
Panel
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
Verejné parkovanie
Počet kúpeľní:
1

Na mape: Pekný 3i byt, REKONŠTRUKCIA, LOGGIA, Wolkrova ulica, Petržalka

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.