Pekný 2,5i byt, novostavba, balkón, parking, Petržalka City II

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
58 m2

Poschodie:  
6. / 14

Bratislava
Petržalka - Dvory
Rusovská cesta
pred 219 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 219 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na prenájom nový, veľmi pekný a kompletne zariadený 2,5-izbový byt vo vyššom štandarde, ktorý disponuje balkónom a podzemným parkovacím miestom v novostavbe Petržalka City II v prekrásnej lokalite s výhľadom na mesto na Rusovskej ceste v Bratislave – na začiatku Petržalky.

Podlahová plocha bytu predstavuje 58 m2 s balkónom (11 m2) a pivničnou kobkou 1,5 m2. Byt je v osobnom vlastníctve. Byt sa nachádza na 6. poschodí v 14-poschodovej novostavbe s výťahom. Bytový dom bol skolaudovaná v roku 2019. V okolí kompletná občianska vybavenosť a bezproblémový prístup do centra mesta aj na pešo.

Byt sa prenajíma kompletne zariadený vo vyššom štandarde s úplne novou kuchynskou linkou na mieru s novými spotrebičmi: sklokeramickou varnou doskou a elektrickou rúrou na pečenie, s digestorom, zabudovanou chladničkou s mrazničkou a umývačkou riadu, jedálenským stolom, so šatníkovou skriňou na mieru v spálni a vešiakovou skriňou na chodbe, koženou sedacou súpravou v obývačke. V kúpeľni sa nachádza úplne nová vaňa, zrkadlo, umývadlo so skrinkou na mieru. V spálni je pripravená manželská posteľ.

Byt je úplne nový.

Dispozičné riešenie bytu: obývacia izba spojená s kuchyňou, 1 x nepriechodná spálňa, 1 x pracovňa/detská izba, kúpeľňa, toaleta a balkón pozdĺž celého bytu.

K bytu prislúcha parkovacie miesto v garáži pod bytovým domom.

Lokalita: Bytový dom sa nachádza v kľudnej lokalite Petržalky. Táto oblasť je známa vysokou koncentráciou obchodov a iných prevádzok, čím plní funkciu korza, pešej zóny a jedného z centier Petržalky. Je tu situované zdravotné stredisko, lekáreň Mandragora, materská škola, detské jasle, plaváreň, Kaufland, Lidl a podobne. Neďaleko preteká Chorvátske rameno, jeho okolie je obľúbeným miestom prechádzok tunajších obyvateľov s množstvom cyklotrás. Možnosť peknej prechádzky na pešo do centra mesta.

Veľmi príjemné bývanie.

Byt je voľný ihneď.

Mesačný prenájom predstavuje 600 € + 150 € energie vrátane parkingu.

Kontakt: 0948 902 505

Email: kiss@primereality.sk

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
neuvedené
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1
Internet:
áno

Na mape: Pekný 2,5i byt, novostavba, balkón, parking, Petržalka City II

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.