Pekný 2,5i byt, novostavba, balkón, Petržalské korzo, Rusovská cesta

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
76 m2

Poschodie:  
2. / 6

Bratislava
Petržalka - Dvory
Rusovská cesta
pred 166 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 166 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Na prenájom ponúkame pekný, slnečný, priestranný, kompletne moderne zariadený 2-izbový byt v 15 ročnej novostavbe orientovaný na SV do tichej časti, po kompletnej rekonštrukcii z roku 2020, s priestranným balkónom a pracovným kútom vo vyhľadávanej lokalite v blízkosti Petržalského Korza na Rusovskej ceste v mestskej časti na začiatku Petržalky.

Podlahová plocha bytu predstavuje 65 m2 + 11 m2 balkón. Byt je v osobnom vlastníctve. Byt sa nachádza na 2. poschodí v 6 - poschodovej novostavbe s výťahom. V okolí kompletná občianska vybavenosť a bezproblémový prístup do centra mesta aj na pešo.

Možnosť parkovania pred bytovou jednotkou.

Byt sa prenajíma kompletne zariadený s kuchynskou linkou na mieru s plynovým sporákom a a elektrickou rúrou na pečenie, digestorom, so zabudovanou chladničkou s mrazničkou, umývačkou riadu, dubovým jedálenským stolom a so šatníkovými skriňami na mieru na chodbe aj v spálni. V kúpeľni sa nachádza vaňa so zástenou, umývadlo, odkladacia polička, zrkadlo, kúpeľňový nábytok a práčka. V obývacej izbe je k dispozícii rozkladacia sedacia súprava, konferenčný stolík, obývačková zostava a TV. V spálni je pripravená manželská posteľ.

Dispozičné riešenie bytu: vstupná chodba, kuchyňa spojená s obývačkou, pracovný kút, spálňa, kúpeľňa, toaleta a balkón pozdĺž celého bytu.

Bytový dom sa nachádza vo veľmi dobrej lokalite s výbornou občianskou vybavenosťou. V blízkosti bytovej jednotky je možné nájsť potraviny, zdravotné stredisko, lekáreň, obchodné centrum, fitko, Petržalské korzo, Petržalská vlaková stanica, kaderníctvo, školy, škôlky a obchody a služby rôzneho zamerania. V blízkosti bytového domu sa nachádzajú taktiež zástavky MHD – autobusy.

Veľmi pekné a príjemné bývanie.

Byt je voľný ihneď.

Mesačný prenájom predstavuje 550 € + 110 euro energie + 25 euro za internet a TV.

Kontakt: 0948 902 505

Email: kiss@primereality.sk

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
neuvedené
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1
Internet:
áno

Na mape: Pekný 2,5i byt, novostavba, balkón, Petržalské korzo, Rusovská cesta

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.