Pekný 2i byt, novostavba, balkón, parking, Muchovo námestie, Petržalka

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
44 m2

Poschodie:  
4. / 7

Bratislava
Petržalka - Dvory
Muchovo nám.
pred 163 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 163 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na prenájom pekný, slnečný 2-izbový byt v novostavbe z roku 2018, moderne kompletne zariadený, s balkónom, garážovým parkovacím miestom a pivničnou kobkou v tichej a vyhľadávanej lokalite v blízkosti Auparku a centra na Muchovom námestí v Bratislave – na začiatku Petržalky.

Podlahová plocha bytu predstavuje 44 m2 vrátane balkóna + pivničná kobka 3,13 m2. Byt je v osobnom vlastníctve. Byt sa nachádza na 4 poschodí v 7 – poschodovej novostavbe s výťahom. V okolí kompletná občianska vybavenosť a bezproblémový prístup do centra mesta aj na pešo.

K bytu prislúcha garážové parkovacie miesto.

Byt sa prenajíma moderne kompletne zariadený s kuchynskou linkou na mieru so spotrebičmi: elektrickou varnou doskou a elektrickou rúrou na pečenie, s digestorom, so zabudovanou chladničkou s mrazničkou, umývačkou riadu, jedálenským stolom a šatníkovou skriňou na mieru v spálni. V kúpeľni sa nachádza vaňa, zrkadlo, umývadlo, kúpeľňová zostava, práčka a toaleta. V obývacej izbe je sedacia súprava, konferenčný stolík, obývačková zostava a TV. V spalní je pripravená manželská posteľ.

Dispozičné riešenie bytu: vstupná chodba, obývacia izba spojená s kuchyňou s prístupom na balkón, spálňa, kúpeľňa s toaletou.

Bytový dom sa nachádza v tichej lokalite s úplnou občianskou vybavenosťou. Bytový dom sa nachádza sa v blízkosti Černyševského ulice a Farského ulice. Pri bytovej jednotke sa nachádza obchod Billa, lekáreň, drogéria, neďaleko predajňa TPD, pod bytovou jednotkou banka, kaderníctvo, kaviareň, Bio obchod. Pri bytovej jednotke možnosť napojiť sa na cyklotrasu a s možnosťou prejsť na pešo do mesta, hneď pri dome zástavky MHD (autobusy a električka).

Veľmi pekné a príjemné bývanie, treba vidieť.

Byt je voľný ihneď.

Mesačný prenájom predstavuje 480 € + 120 € energie vrátane poplatku za internet a garážové parkovacieho miesto.

Kontakt: 0948 902 505

Email: kiss@primereality.sk

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1

Na mape: Pekný 2i byt, novostavba, balkón, parking, Muchovo námestie, Petržalka

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.