Pekný 3 izbový byt, Pečnianska ulica, Bratislava V. Petržalka

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
70 m2

Poschodie:  
5. / 12

Bratislava
Petržalka - Dvory
Pečnianska
pred 269 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 255 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

POPIS BYTU:

Ponúkame na predaj krásny, moderný 3 izbový byt s celkovou rozlohou 73,5 m2, z toho lodžia je 3,5 m2 v zateplenom panelovom dome s 2 novými veľkými výťahmi, dom po kompletnej rekonštrukcií na skok do centra a Rakúska, na začiatku Petržalky - Dvory, Pečnianska ulica. Na poschodí sú len 4 byty. Orientácia svetových strán - 1 izba na juhozápad, 2 izby a kuchyňa na severovýchod. Dom prešiel v rokoch 2017-18 kompletnou obnovou - strecha, zvislé rozvody, výmena okien pri výťahoch a schodisku ako aj v spoločných priestoroch, zateplenie domu, vstup na elektronický čip.

Byt sa nachádza na 5 poschodí v 12 poschodovom zateplenom panelovom dome.

Byt pozostáva z: vstupná hala, obývacia izba, kuchyňa so vstupom na loggiu, 2 samostatné nepriechodné izby.

STAV BYTU:

Byt je v OV a prešiel kompletnou rekonštrukciou – Bezpečnostné dvere, vo všetkých 3 izbách kvalitné drevené podlahy 2x masív, 1x vrstvené švédske dubové parkety. V kuchyni nové moderné vinylové nemecké podlahy a na balkóne korok. Všetky okná vrátane dverí na loggiu sú plastové so žalúziami a sieťkami, zánovná murovaná kúpeľňa s rohovou vaňou, samostatné WC, Do izieb sú vymenené nové drevené interiérové dvere vrátane zárubní, do chodby a kuchyne plynulý bez dverový a bez zárubňový murovaný prechod. Kuchynská linka na mieru, v izbe veľká vstavaná skriňa 4,1 m.

LOKALITA:

Lokalita poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť (obchody, služby, reštaurácie, kaviarne, škola, škôlka, sieť MHD). V tesnej blízkosti je nákupné centrum, detské ihrisko a možnosti na rôznorodé športové aktivity a prechádzky. Vďaka týmto výhodám patrí medzi najobľúbenejšie lokality na život v Bratislave.

K CENE JE PROVÍZIA PRE REALITNÚ KANCELÁRIU VO VÝŠKE 3 tis. EURO.

V CENE JE ZAHRNUTÝ: KOMPLETNÝ PORADENSKÝ SERVIS A PRÁVNY SERVIS SÚVISIACI S PREVODOM VLASTNÍCTVA, NOTÁRSKE POPLATKY SÚVISIACE S OSVEDČENÍM PODPISOV PREDÁVAJÚCEHO, KATASTRÁLNE SPRÁVNE POPLATKY SÚVISIACE S PODANÍM NÁVRHU NA VKLAD VLASTNÍCKEHO PRÁVA DO KATASTRA NEHNUTEĽNOSTÍ, KOMPLETNÉ FINANČNÉ PORADENSTVO /sprostredkovanie úverov/.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
Panel
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
Verejné parkovanie
Počet kúpeľní:
1
Spôsob kúrenia:
Verejné ústredné

Na mape: Pekný 3 izbový byt, Pečnianska ulica, Bratislava V. Petržalka

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.