Predaj 3 izbového bytu s prepojenou kuchyňou s obývačkou a s loggiou

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
70 m2

Bratislava
Petržalka - Dvory
Gercenova
pred 236 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 232 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Predaj 3 izbového bytu v Bratislave Petržalke, časť Dvory na Gercenovej ulici. Byt sa nachádza na v panelovom zrekonštruovanom dome na 8 poschodí z 8.

Orientácia bytu: obývačka, kuchyňa a loggia na juh, dve spálne na sever. Byt má podlahovú plochu 70,11 m2. K bytu prislúcha pivničná kobka a loggia.

Byt je komplet zrekonštruovaný, klimatizovaný, zariadený nábytkom s dostatkom úložných priestorov 3 ks rolldor, dobre sa vám bude variť v priestrannej kuchyni vybavenej spotrebičmi a jedálenským stolom a so vstupom do obývačky v kúpeľni je vaňa.

Výborná dispozícia: priestranná predsieň z ktorej je vstup do všetkých izieb, kúpeľne a samostatného WC. Všetky izby sú nepriechodné, zmenou dispozície sa zväčšila kúpelňa a obývačka sa prepojila s kuchyňou z ktorej je vstup na loggiu.

Mesačné náklady za služby bytového domu a príspevok do fondu opráv sú vo výške 150,- eur na 3 osoby + elektrina a plyn a internet spolu 40,- eur. V dome je zavedené optické pripojenie: UPC, Telekom, Swan, Slovanet.

Bytový dom je zrekonštruovaný, zateplený vrátane strechy, naviac má vlastnú kotolňu.

Vyhľadávaná lokalita na začiatku Petržalky je veľmi dobre vybavená, viaceré základné školy, detské ihriská, obchody, služby, zdravotné stredisko, množstvo spojov MHD do celého mesta, rýchli prístup na diaľnicu, vlaková stanica 750 m nákupné centrum Aupark 12 min. pešo.

Byt je ihneď voľný.

V cene je zahrnutý kompletný servis spojený s prevodom vlastníckych práv vrátane zákl. poplatku na katastri a overenia podpisov u notára. Rada Vám pomôžem aj s hypotekárnym úverom.

Ak Vás tento byt zaujal poďte si ho so mnou pozrieť

Iveta Bočeková 0940 798 987

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
neuvedené
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
neuvedené
Parkovanie:
neuvedené

Na mape: Predaj 3 izbového bytu s prepojenou kuchyňou s obývačkou a s loggiou

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.