Slnečný 1i byt, NOVOSTAVBA, BALKÓN, KLÍMA, PARKING, Petržalka City II

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
34 m2

Poschodie:  
8. / 13

Bratislava
Petržalka - Dvory
Rusovská cesta
pred 127 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 127 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na prenájom veľmi pekný, slnečný 1-izbový byt v novostavbe, orientovaný na južnú stranu s výhľadom na Chorvátske rameno, kompletne moderne zariadený, s klimatizáciou, priestranným balkónom, pivničnou kobkou a garážovým parkovacím miestom v tichej a prekrásnej lokalite hneď pri Chorvátskom ramene v projekte Petržalka City II na ulici Rusovská cesta v mestskej časti Petržalka.

Podlahová plocha bytu predstavuje 34,13 m2 vrátane balkónu. Byt je v osobnom vlastníctve. Byt sa nachádza na 8 poschodí v 13 – poschodovej novostavbe so 4 výťahmi. V okolí kompletná občianska vybavenosť a bezproblémový prístup do centra mesta aj na pešo.

K bytu je možnosť prenajať si garážové parkovacie miesto za 50 euro/mesiac.

Byt sa prenajíma kompletne moderne zariadený s kuchynskou linkou na mieru so spotrebičmi: sklo keramickou varnou doskou a elektrickou rúrou na pečenie, s digestorom, so zabudovanou chladničkou s mrazničkou, umývačkou riadu, klimatizáciou, barovým jedálenským stolom a šatníkovou skriňou na mieru na chodbe. V kúpeľni sa nachádza sprchový kút, zrkadlo, umývadlo, odkladacia polička a práčka. V obývacej izbe je pripravená rozkladacia sedacia súprava, konferenčný stolík, obývačková zostava a TV.

Dispozičné riešenie bytu: vstupná chodba, obývacia izba spojená s kuchyňou a spacím kútom s prístupom na balkón, kúpeľňa s toaletou.

Lokalita: Bytový dom sa nachádza v kľudnej lokalite Petržalky. Táto oblasť je známa vysokou koncentráciou obchodov a iných prevádzok, čím plní funkciu korza, pešej zóny a jedného z centier Petržalky. Je tu situované zdravotné stredisko, lekáreň Mandragora, materská škola, detské jasle, plaváreň, Kaufland, Lidl a podobne. Neďaleko preteká Chorvátske rameno, jeho okolie je obľúbeným miestom prechádzok tunajších obyvateľov s množstvom cyklotrás. Možnosť peknej prechádzky na pešo do centra mesta.

Veľmi pekné a príjemné bývanie, treba vidieť.

Byt je voľný ihneď.

Mesačný prenájom predstavuje 400 € + 150 € energie vrátane poplatkov za TV a internet.

Bez domácich miláčikov.

Kontakt: 0948 902 505

Email: kiss@primereality.sk

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1
Klimatizácia:
áno
Internet:
áno

Na mape: Slnečný 1i byt, NOVOSTAVBA, BALKÓN, KLÍMA, PARKING, Petržalka City II

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.