3-izb. byt, Furdekova, Petržalka, 1.p./8, lodžia

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
1 m2

Bratislava
Petržalka - Háje
Furdekova
pred 115 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 112 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj novozrekonštruovaný a ešte nepoužívaný 3-izbový byt na ul. Furdekova, Petržalka.

Byt má celkovú výmeru 74 m2, z toho je loggia o výmere 2,8 m2 a pivnica 1,2 m2 na prízemí domu. Nachádza sa na 1. poschodí z 8 poschodového zatepleného bytového domu.

Byt je svetlý a priestranný, orientovaný na 2 svetové strany / spálne orientované na severozápad a obývačka s kuchyňou sú orientované na juhovýchod/.

Izby sú nepriechodné, všetky 3 so samostatnými vstupmi z priestrannej svetlej haly. Vstup do kuchyne, kúpeľne a na WC je taktiež samostatný zo svetlej chodby. Loggia je kuchyne s krásnym výhľadom na zeleň a do tichého zádvoria.

Byt je po kompletnej novej modernej a nepoužívanej rekonštrukcii.

Rekonštrukcia zahŕňa: vchodové bezpečnostné dvere, v celom byte sú nové kvalitné biele interiérové drevené dvere s deliacimi matnými bielymi mriežkami s tenkým sklíčkom /lacobel/ + drevené zárubne a moderné hranaté kľučky, plastové okná s výklopnými vetračkami /malé okno v každej miestnosti/ a snovými interiérovými žalúziami, nové moderné kvalitné plávajúce laminátové podlahy tvrdosti 8mm, širšie biele obvodové lišty + nové prechodové lišty. Nové stierky a maľovky v celom byte, nové rozvody vody. Kompletne nová elektroinštalácia v celom byte: nová rozvodná poistková skrinka; nové vypínače a zásuvky; nové vývody pre osadenie svietidiel. Kúpeľňa: nová vaňa + nová batéria, kúpeľňová skrinka s umývadlom a batériou, nové veľkoformátové moderné obklady i veľkoformátová dlažba, prívod i vývod na práčku i sušičku. Nové samostatné väčšie WC zn. Geberit s dvojitým úsporným splachovaním.

V cene je na mieru robená úplne nová veľká rohová kuchynská linka vo vysokom bielom lesku v kombinácii s prírodným drevom vrátane všetkých 6ks zabudovaných spotrebičov zn. WHIRLPOOL /vstavaná veľká chladnička s mrazničkou, vstavaná umývačka riadu 60cm, biely sklenený digestor, vstavaná sklo-keramická varná doska, vstavaná teplovzdušná rúra a vstavaná mikrovlnná rúra/

Mesačné náklady iba 180,- € vrátane FO + elektrina 20,-eur.

Slušný vchod a milí susedia, iba 32 rodín v celom vchode, všetky byty vo vchode sú iba 3-izbové.

Obytný dom je kompletne nanovo moderne zrekonštruovaný: zateplený, nové vstupné brány na číp, nová rampa na kočíky, nový interiér celého domu, zabezpečené dvere v spoločných priestoroch, nová dlažba i omietky v interiéri domu, udržiavaný čistý interiér domu, krásne upravený dvor so zeleňou a záhradkou.

Výborná lokalita s kompletnou občianskou vybavenosťou, blízko zdravotné stredisko, Samoška, Kaufland, Petržalská plaváreň, zastávky MHD (autobus), základná škola, škôlka, park. Bezproblémové parkovanie možné pri bytovom dome.

Byt je bez akýchkoľvek tiarch! Voľný ihneď kúpou! Možný úver.

K cene bude pripočítaná sprostredkovateľská provízia 2.500,- € v rámci ktorej Vám zabezpečíme:

- kompletné preverenie právneho stavu a tiarch danej nehnuteľnosti

- kópiu LV prípadne katastrálnej mapy s kolkom na právne účely

- notárske poplatky za overenie podpisov na zmluvách

- správny poplatok za vklad vlastníckeho práva do katastra vo výške 66,- €

- kompletný právny servis zabezpečený interným právnikom /vypracovanie zmluvy o budúcej zmluve, kúpnej zmluvy, návrhu na vklad, plnomocenstiev, dodatkov, preberacieho protokolu....

Informácie o ponúkanej nehnuteľnosti a obhliadky si môžete dohodnúť na telefónnom čísle: 0907 407 754, 0948 598 398, 0903 853 035, prípadne email: lionreal@lionreal.sk

Pri kontaktovaní emailom, Vás prosíme uvádzať na Vás i telefonický kontakt.

V prípade záujmu Vám zabezpečíme BEZPLATNÝ kompletný hypotekárny servis. K dispozícii Vám bude náš hypotekárny špecialista, ktorý Vám dojedná najvýhodnejšie podmienky.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
neuvedené
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
neuvedené
Výťah:
neuvedené
Pivnica:
neuvedené
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1

Na mape: 3-izb. byt, Furdekova, Petržalka, 1.p./8, lodžia

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.