ARTHUR - REZERVOVANÉ, MEZONETOVÝ BYT s garážou NA ŠUSTEKOVEJ - VIRTUÁLNA PREHLIADKA

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
154 m2

Poschodie:  
9. / 10

Bratislava
Petržalka - Háje
Šustekova
pred 188 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 155 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

ODPORÚČAME POZRIEŤ NAŠU VIRTUÁLNU PREHLIADKU A REÁLNE SA OCITNETE PRIAMO V MEZONETOVOM BYTE, PREJDETE SI JEDNOTLIVÉ IZBY A PRECÍTITE ATMOSFÉRU TOHTO PRÍJEMNÉHO, NADŠTANDARDNÉHO BYTU.

Je naším cieľom a záleží nám na Vašom zdraví. V pokoji a pohodlí domova si pozriete tento veľmi príjemný a dispozične zaujímavo riešený mezonetový byt. Následne nám zavoláte a dohodneme osobné stretnutie, alebo zodpovieme Vaše otázky. Sme tu pre Vás!

Ponúkaný, dispozične výborne riešený, mezonetový byt sa nachádza na ulici Šustekova, vo vyhľadávanej lokalite Petržalky, len pár km od Starého Mesta. Ide o 16 ročnú stavbu. Náš mezonetový byt je nadštandardnej rozlohy, s loggiou a terasou. Terasa je riešená veľmi rafinovane. Je zárukou súkromia, pohodlia, kľudu, ticha, ktoré si môžete užívať ako v rodinnom dome. V tesnej blízkosti nájdete kompletnú občianskú vybavenosť, športové a stravovacie možnosti, tiché a pokojné bývanie a hlavne milých a príjemných susedov.

Nehnuteľnosť je dvojpodlažná, nachádzajúca sa na 8. a 9. nadzemnom podlaží. Celková podlahová plocha bytu je do 137,41m2 + loggia + terasa. Parkovanie je riešené pre jedno auto priamo v podzemnej-uzatvorenej garáži pod bytovým domom. Rozloha garáže je približne 16m2. Cena garáže je 18.000,-Eur a je nutné cenu garáže pripočítať k predajnej cene. Cena vrátane garáže je 380.000,-Eur.

Príjemný pocit umocní interiérový krb v obývacej izbe s otvorenou galériou na poschodie, kde je pracovňa. Z obývacej izby máte výstup na priestrannú terasu, ktorá je garanciou súkromia a závetria s nádherným výhľadom.

Na 1.NP nájdete vstupnú halu, veľkorysú izbu s balkónom orientovaným do vnútrobloku, schodisko, samostatnú kuchyňu s priestrannou jedálenskou časťou, samostatnú kúpeľňu s rohovou vaňou a samostatné wc, priestranná obývacia izba s výstupom na terasu.

Na 2. NP nájdete otvorenú galériu upravenú ako pracovňu, samostatnú spálňu so šatníkom.

V prakticky riešenej kuchyni nájdete spotrebiče A-trieda: sporák, rúru, umývačku riadu, chladničku s mrazničkou. Nehnuteľnosť sa ponúka čiastočne zariadená a predajná cena je vrátane bytu a garáže.

Priemerné mesačné náklady na kompletný chod 4-člennej domácnosti je 300,-Eur.

Tento nadštandardný mezonetový byt má svoju veľmi príjemnú atmosféru. Prídite si ju precítiť. Tešíme sa na Vás.

Naplánujte si obhliadku

http://arec.sk/nehnutelnost/1004/rezervovane-mezonetovy-byt-s-garazou-na-sustekovej-virtualna-prehliadka#ziadost-o-obhliadku

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
nie
Parkovanie:
Garáž
Terasa:
áno
Šatník:
áno
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
1
Bezpečnostné dvere:
áno
Okná:
Plastové

Na mape: ARTHUR - REZERVOVANÉ, MEZONETOVÝ BYT s garážou NA ŠUSTEKOVEJ - VIRTUÁLNA PREHLIADKA

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.