Bývajte ako prvý v 2i byte, rekonštrukcia, 2 x loggia,Blagoevova ulica

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
47 m2

Poschodie:  
4. / 12

Bratislava
Petržalka - Háje
Blagoevova
pred 160 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 160 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na prenájom pekný, slnečný 2i byt, nanovovo zrekonštruovaný, kompletne moderne zariadený, s dvomi samostatnými izbami a s dvomi priestrannými loggiami vo vyhľadávanej lokalite v blízkosti Ekonomickej univerzity a Dunajskej hrádze na Blagoevovej ulici v Bratislave – na začiatku Petržalky.

Podlahová plocha bytu predstavuje 43 m2 + 2 x loggia 4,5 m2. Byt je v osobnom vlastníctve. Byt sa nachádza na 4 poschodí v 12 – poschodovej zateplenej bytovej jednotke s dvomi výťahmi. V okolí kompletná občianska vybavenosť a bezproblémový prístup do centra mesta aj na pešo.

Možnosť bezproblémového parkovania pred bytovou jednotkou.

Byt sa prenajíma kompletne moderne zariadený s kuchynskou linkou na mieru so spotrebičmi: elektrickou varnou doskou a elektrickou rúrou na pečenie, s voľne stojacou americkou chladničkou s mrazničkou, mikrovlnnou rúrou, barovým jedálenským stolom a šatníkovými skriňami na chodbe a v spálni. V kúpeľni sa nachádza sprchový kút, zrkadlo, umývadlo, kúpeľňová zostava, práčka a toaleta. V obývacej izbe je sedacia súprava, konferenčný stolík, obývačková zostava a TV.

Dispozičné riešenie bytu: vstupná hala, kuchyňa s obývačkou s prístupom na loggiu, spálňa s prístupom na loggiu, kúpeľňa s toaletou.

Bytový dom sa nachádza vo veľmi peknej a tichej lokalite s úplnou občianskou vybavenosťou. Pri bytovej jednotke sa nachádza zdravotné stredisko, lekáreň, cukráreň, reštaurácie, kaviarne, obchod s potravinami Lidl, fitko, škôlky, školy, detské ihriská, lokálne trhovisko, pekáreň a obchody a služby rôzneho zamerania a taktiež zástavky MHD - autobusy. Pri bytovej jednotke možnosť napojiť sa na cyklotrasu a s možnosťou prejsť na pešo do mesta.

Veľmi pekné a príjemné bývanie, treba vidieť.

Byt je voľný ihneď.

Mesačný prenájom predstavuje 580 vrátane poplatkov za energie, TV a internet.

Kontakt: 0948 902 505

Email: kiss@primereality.sk

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
Panel
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
2
Výťah:
áno
Pivnica:
neuvedené
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1
Internet:
áno

Na mape: Bývajte ako prvý v 2i byte, rekonštrukcia, 2 x loggia,Blagoevova ulica

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.