FEROVY PREDAJ 4i bytu, BEZ SKRYTEJ PROVIZIE, loggia, Mamateyova ul.,

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
80 m2

Poschodie:  
3. / 4

Bratislava
Petržalka - Háje
Mamateyova
pred 167 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 167 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Na predaj ponúkame pekný, slnečný, priestranný, zariadený/nezariadený 4i byt, orientovaný na východ a západ, po čiastočnej rekonštrukcii ( 2015), s kuchyňou a 4 samostatnými izbami, s loggiou a krásnym výhľadom do zeleného vnútrobloku, s pivničnou kobkou na prízemí a medziposchodí, vo vyhľadávanej a tichej lokalite na Mamateyovej na ulici pri Ovsištkom námestí v mestskej časti Petržalka.

Podlahová plocha bytu predstavuje 76 m2 vrátane pivničnej kobky + loggia 4 m2. Byt sa nachádza na 2 poschodí ( 3 nadzemné ) v 4 – poschodovej zateplenej bytovej jednotke bez výťahu.

Výhody bytu:

- čiastočná rekonštrukcia bytu 2015 ( plastové okná so žalúziami a sieťkami proti hmyzu, prerobená kúpeľňa so sprchovým kútom, nová kuchynská linka so vstavanými spotrebičmi (chladnička s mrazničkou, mikrovlnná rúra, šporák, elektrická sklokeramická varná doska, nová umývačka riadu), staršie vchodové bezpečnostné dvere, v obývačke drevené parkety, v dvoch izbách plávajúca podlaha, v jednej izbe koberec, v kuchyni a na chodbe dlažba, vymenená ističová skriňa.

- rekonštrukcia bytového domu z roku 2014 ( Bytový dom je zateplený, zrekonštruovaná strecha, nové vchodové brány - obe s vrátnikom

- na poschodí len 2 byty

- dobrá dispozícia

- kompletne zariadený ( možnosť nechania nábytku po dohode)

- pivničná kobka

- slnečný byt otočený na V ( kuchyňa a obývačka) a Z ( 3 x spálňa s loggiou )

- primerané správcovské náklady 160 euro/ 1 osoba

- vhodný na okamžité bývanie, byt je kúpou voľný

- výborná občianska vybavenosť

- možnosť bezproblémového parkovania pred bytovou jednotkou

- bezproblémoví a milí susedia

Dispozícia:

Dispozičné riešenie bytu: vstupná chodba, kuchyňa, obývačka, spálňa s prístupom na loggiu, 2 x detská izba/ spálňa, kúpeľňa a toaleta.

Stav:

Byt sa predáva čiastočne zrekonštruovaný, (zariadený/nezariadený) s kuchynskou linkou na mieru so spotrebičmi: sklokeramickou varnou doskou a elektrickou rúrou na pečenie, s digestorom, so zabudovanou chladničkou s mrazničkou, umývačkou riadu, mikrovlnnou rúrou, jedálenským stolom, so šatníkovými skriňami na chodbe a v spálni. V kúpeľni sa nachádza sprchový kút, zrkadlo, umývadlo, odkladacia polička a práčka. V obývacej izbe je sedacia súprava, konferenčný stolík, obývačková zostava. V spálni je pripravená manželská posteľ.

Veľmi pekné, tiché a príjemné bývanie.

Lokalita:

Bytový dom sa nachádza vo veľmi peknej a tichej lokalite s úplnou občianskou vybavenosťou. Mamateyova ulica tiahne sa od Šustekovej ulice až po koniec Ovsišťa, kde sa napája na medzinárodnú cestnú komunikáciu E 575. V blízkosti bytovej jednotky je priestrnné parkovisko, detské ihrisko, školy, škôlky, potraviny Kraj, reštaurácie, kaviarne, fitko, obchody a služby rôzneho zamerania, Ekonomická univerzita, Petržalská hrádza, Petržalská pošta, lokálne trhovisko, cyklotrasy, zimný a futbalový štadión a taktiež zástavky MHD – autobusy.

Byt je kúpu voľný.

Kontakt: 0948 902 505

Email: kiss@primereality.sk

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Stavebný material:
Panel
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
nie
Pivnica:
áno
Parkovanie:
neuvedené
Možnosť hypotekárneho úveru:
áno
Počet kúpeľní:
1
Internet:
áno

Na mape: FEROVY PREDAJ 4i bytu, BEZ SKRYTEJ PROVIZIE, loggia, Mamateyova ul.,

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.