GRAHAMS – PREDAJ, 3-izb. byt s loggiou, Šustekova ul., Petržalka

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
67 m2

Poschodie:  
7. / 12

Bratislava
Petržalka - Háje
Šustekova
pred 332 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 323 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Grahams Vám ponúka na predaj 3-izbový byt s V/Z orientáciou s loggiou v panelovom dome na Šustekovej ulici na začiatku Petržalky v blízkosti Auparku. Bytový dom bol v roku 2016 zrekonštruovaný a vymaľovaný, zateplený vrátane loggií a ich ukotvenia, zrekonštruované boli aj 2 výťahy (1 nákladný) a monitorovaný vstup, nové poštové schránky, vchodové dvere na čip.

Byt má rozlohu 67,15 m2 + 5,26 m2 loggia, z ktorej je výhľad na Staré mesto. K bytu patrí pivničná kobka na poschodí o rozmere 2,17m2. Nachádza sa na 7. poschodí z 12. Byt bol priebežne rekonštruovaný od roku 2003, pričom boli vymenené stupačky, dvere a zárubne, elektrické rozvody (medené káble) okrem stropných svetiel, plastové protihlukové okná.

Dispozičné riešenie bytu pozostáva zo vstupnej chodby, obývacej izby, samostatnej kuchyne a dvoch samostatných spální.

V menšej spálni a v chodbe sú vstavané skrine. V izbách sú koberce, v chodbe dlažba a v kuchyni linoleum s korkovou podložkou. V byte je nábytok (obývačková stena a rozkladacia pohovka s 2 poťahmi, stôl IKEA; v detskej izbe je kovová poschodová posteľ s výsuvným tretím lehátkom, 2x ružový detský pracovný stôl s kontajnerom a kresielkom; v spálni je dvojposteľ). V byte je zavedený Internet a TV optický Orange.

Vynikajúca dostupnosť MHD, dialničný obchvat a priame napojenie na most SNP, Apollo a Prístavný most.

Úplná občianska vybavenosť v okolí domu (potraviny, pošta, poliklinika, reštaurácie, kaviarne), v blízkosti nákupné centrum Aupark.

Byt je k dispozícii ihneď.

Cena nehnuteľnosti je 139.900,- € vrátane provízie realitnej spoločnosti, v ktorej sú zahrnuté kompletné právne služby, poradenstvo, hypotekárny servis a ostatné náležitosti pri prepise samotnej nehnuteľnosti. Zálohová platba cca 215€/4 osoby, resp. cca 130€/1 osoba (plus energie a internet/TV)

V prípade záujmu nás neváhajte kontaktovať.

Zodpovedný maklér: Ing. Zuzana Fuseková, mobil: 0901 900 024, mail: fusekova@grahams.sk

Upozornenie: Popis nehnuteľnosti - text a fotodokumentácia sú majetkom a autorským dielom spoločnosti Grahams © Copyright Grahams

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Stavebný material:
Panel
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
Verejné parkovanie
Počet kúpeľní:
1

Na mape: GRAHAMS – PREDAJ, 3-izb. byt s loggiou, Šustekova ul., Petržalka

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.