GRAHAMS -Predaj- Exkluzívne, priestranný 3i byt,Osuského, Petržálka

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
72 m2

Poschodie:  
3. / 12

Bratislava
Petržalka - Háje
Osuského
pred 301 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 293 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Grahams Vám Exkluzívne ponúka na predaj priestranný 3-izbový byt vo vyhľadávanej lokalite na ulici Osuského v Bratislave, mestská časť Petržalka. Byt je situovaný na 3. poschodí v 12-poschodovom bytovom dome s 2 výťahmi a jeho výmera predstavuje 72,02 m2 + loggia 2,59 m2. K bytu prináleží pivnica o rozlohe 2 m2, ako aj podiel na nebytovom priestore nachádzajúcom sa na poschodí priamo pred bytom (určenom na odkladanie kočíkov a bicyklov) Vstupná braná ako aj spoločne priestory na prízemí sú pod kamerovým systémom. Byt má ideálnu orientáciu na V/Z

Byt prešiel postupne kompletnou rekonštrukciou- okná, kúpeľňa, toaleta, v celom byte plávajúca podlaha, nove vstupne bezpečnostne dvere, všetky interiérové dvere, vstavane skrine, a taktiež klimatizácia ktorá je inštalovaná do centrálnej chodby odkiaľ ma dosah do všetkých miestnosti.

Bytový dom prešiel taktiež kompletnou revitalizáciou- Fasáda, strecha, vstupná braná s novými poštovými schránkami, výťahy, výmena stúpačiek, kamerový systém.

Dispozícia bytu pozostáva zo vstupnej chodby, z ktorej je vstup do kuchyne, obývacej miestnosti, spálne, detskej izby, WC a kúpeľne. Všetky 3 izby sú nepriechodné a dostatočne priestranné. Z kuchyne je prístup na loggiu.

Byt sa predáva čiastočne zariadený s nábytkom(podľa dohody) a spotrebičmi. Kuchyňa je vybavená – kuchynská linka, plynový sporák, rúra, digestor, kuchynský stôl a pračka. V priestrannej obývacej miestnosti sa nachádza sedacia súprava - konferenčný stolík, obývacia stena s TV. Spálňa je vybavená manželskou posteľou a šatníkovou skriňou. Vo vstupnej chodbe sa nachádza botníková zostava s odkladacími priestormi v druhej časti chodby dominuje veľký rolldor do tvaru L kde je dostatok úložného priestoru, v chodbe pri vstupe do kuchyne je aj pracovný stôl. Kúpeľňa disponuje vaňou a umývadlom a WC je samostatné. Celý byt je dostatočne priestranný.

Lokalita ponúka kompletnú občiansku vybavenosť s dobrou dostupnosťou do centra mesta. Vyhľadávaná lokalita. V blízkosti sa nachádza KAUFLAND, LIDL, TESCO, BILLA, škola, škôlka, obchody reštaurácie, zástavky MHD. Veľmi dobrá dostupnosť do centra (10 - 15 min). Byt sa nachádza vo veľmi príjemnej časti Petržalky. V blízkosti veľa zelene a jednoduchá dostupnosť na hrádzu.

V prípade záujmu ma neváhajte kontaktovať, obhliadky možne aj cez víkend.

Cena nehnuteľnosti je 142.990,- € vrátane provízie, kompletného právneho servisu, hypotekárneho servisu a ostatných náležitostí pri prepise samotnej nehnuteľnosti. V prípade záujmu nás neváhajte kontaktovať.

Som tu pre Vás, aby celý proces obchodu prebehol čo najrýchlejšie a najkvalitnejšie.

Budem sa tešiť na Vás na obhliadke.

Zodpovedný maklér: Anton Trška, mobil: 0901 900 028, mail: trska@grahams.sk

Upozornenie: Popis nehnuteľnosti - text je majetkom a autorským dielom spoločnosti Grahams © Copyright Grahams

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
Panel
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
Verejné parkovanie
Možnosť hypotekárneho úveru:
áno
Počet kúpeľní:
1
Spôsob kúrenia:
Verejné ústredné
Klimatizácia:
áno
Internet:
áno

Na mape: GRAHAMS -Predaj- Exkluzívne, priestranný 3i byt,Osuského, Petržálka

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.