Krásny 3i byt, 2 x loggia, rekonštrukcia, Rovniankova ulica, Petržalka

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
84 m2

Poschodie:  
8. / 12

Bratislava
Petržalka - Háje
Rovniankova
pred 240 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 240 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na prenájom veľmi pekný kompletne zariadený 3-izbový byt po rekonštrukcii s kompletne zariadenou kuchynskou linkou na mieru a šatníkovými skriňami na chodbe a v spálni, s 2 veľkými loggiami v tichej lokalite na Rovniankovej ulici v mestskej časti Petržalka.

Podlahová plocha bytu predstavuje 75 m2 + 2 x loggia 9 m2. Byt je v osobnom vlastníctve. Byt sa nachádza na 8. poschodí v 12 - poschodovej bytovej jednotke s 2 novými výťahmi. V okolí kompletná občianska vybavenosť a bezproblémový prístup do centra mesta aj na pešo.

Byt sa prenajíma kompletne zariadený s kuchynskou linkou na mieru s plynovým sporákom, elektrickou rúrou na pečenie, so zabudovanou chladničkou s mrazničkou, práčkou, s kompletným vybavením kuchyne, s jedálenským stolom a šatníkovými skriňami na chodbe a v spálni. V byte sa nachádzajú dve nepriechodné izby ( jedna menšia) a obývačka. Spálňa je vybavená dvomi posteľami a menšia izba pracovným stolíkom a valendou. V obývacia izba je vybavená rozkladacou sedacou súpravou, konferenčným stolíkom a obývačkovým nábytkom na mieru a TV. Kúpeľňa je oddelená od toalety. V kúpeľni je vaňa, umývadlo, skrinka na mieru a zrkadlo.

Dispozičné riešenie bytu: chodba, kuchyňa, prechodná obývacia izba s prístupom na loggiu, 1 krát nepriechodná spálňa s prístupon na loggiu, 1 x menšia detská izba/ pracovňa, kúpeľňa, toaleta.

Bytový dom sa nachádza vo veľmi peknej a tichej lokalite s úplnou občianskou vybavenosťou. Pri bytovej jednotke sa nachádza zdravotné stredisko, lekáreň, cukráreň, obchod s potravinami Samoška, Kaufland, Lidl, fitko, plaváreň, škôlky, školy, detké ihriská, tenisové kurty, bowling. Pri bytovej jednotke možnosť napojiť sa na cyklotrasu a s možnosťou prejsť na pešo do mesta. Bytový dom je vybavený kamerovým systémom s otváraním vchodových dverí na číp.

Byt je voľný od 29.8.2019 s možnosťou obhliadky okamžite.

Mesačný prenájom predstavuje 790€ vrátane poplatkov za energie, TV a internetu.

Kontakt: 0948 902 505

Email: kiss@primereality.sk

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
neuvedené
Stavebný material:
Panel
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
2
Výťah:
áno
Pivnica:
neuvedené
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1
Internet:
áno

Na mape: Krásny 3i byt, 2 x loggia, rekonštrukcia, Rovniankova ulica, Petržalka

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.