Nový nepoužívaný moderne zariadený 3i byt s loggiou v novostavbe "Fuxova"

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
67 m2

Bratislava
Petržalka - Háje
Bosákova
pred 283 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 283 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Exkluzívna zaujímavá ponuka iba u nás! RK MIMAREAL vám ponúka na prenájom úplne nový a ešte nepoužívaný moderne zariadený 3-izbový byt s loggiou  v novostavbe !Fuxova" na úplnom začiatku Petržalky, len pár minú pešej chôdze od obchodného domu Aupark a Eurovea. Nachádza sa na 15.podlaží z 23p.. Celková rozloha bytu je 71,5 m2  /67 m2 byt + 4,5 m2 loggia/.

Dispozícia bytu: vstupná predsieň, z ktorej sa vstupuje do 2 samostatných priestranných spální, obývacej časti spojenej s kuchynským kútom, z ktorej je výstup na loggiu, samostatné WC s umývadlom a samostatná kúpeľňa s vaňou a práčkou.

Byt sa prenajíma moderne kompletne zariadený a to úplne novým nábytkom (kuchynská linka vrátane spotrebičov, jedálenská časť, sedacia súprava, TV zostava, manželská posteľ, úložné priestory v celom byte, práčka). Byt je klimatizovaný. K bytu prislúcha pivničná kobka o výmere 3,3 m2 nachádzajúcu sa na 1.p. Orientácia východ, prekrásny výhľad na panorámu Bratislavy.

Cena prenájmu je 790,-Eur/mesašne + všetky energie 200,- Eur + parkovacie státie v podzemnej garáži pod bytovkou za 80,- Eur /nie je však podmienkou/.

!!!!Províziu pre RK záujemca neplatí!!!!

Byt je voľný ihneď k nasťahovaniu. Je vhodný pre pár ale aj rodinu s deťmi.

Bytový dom "Fuxova" má 24-hod recepciu, prístupy všade na číp alebo kód. Na nachádza v atraktívnej lokalite na samom začiatku Petržalky len pár minú pešej chôdze od obchodného domu Aupark a Eurovea. s výbornou dopravnou a pešou dostupnosťou . V blízkosti kompletná občianska vybavenosť /Billa, Lidl, zdravotné stredisko, pošta, trhovisko,  MŠ+ZŠ, hrádza a pod).

V prípade záujmu o obhliadku kontaktujte na č. 0907-192-884 Miriam Honzová

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
0
Výťah:
nie
Pivnica:
áno
Parkovanie:
neuvedené

Na mape: Nový nepoužívaný moderne zariadený 3i byt s loggiou v novostavbe "Fuxova"

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.