PEKNÝ 3i byt, REKONŠTRUKCIA, LOGGIA, OVSIŠTE, Mamateyová ulica

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
72 m2

Poschodie:  
8. / 11

Bratislava
Petržalka - Háje
Mamateyova
pred 125 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 125 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na prenájom veľmi pekný, slnečný, štýlovo kompletne zariadený 3-izbový byt, po rekonštrukcii ( čerstvo vymaľovaný) s kompletne zariadenou kuchyňou, dvomi nepriechodnými izbami, množstvom úložného priestoru, s loggiou a pivničnou kobkou v blízkosti Ekonomickej univerzity vo vyhľadávanej lokalite na Mamateyovej ulici v tichej mestskej časti Ovsište na začiatku Petržalky.

Podlahová plocha bytu predstavuje 68 m2 + 4 m2 loggia. Byt je v osobnom vlastníctve. Byt sa nachádza na 8. poschodí v 11 - poschodovej zateplenej bytovej jednotke s dvomi výťahmi. V okolí kompletná občianska vybavenosť.

Bezproblémové parkovanie pred bytovou jednotkou.

Byt sa prenajíma kompletne štýlovo zariadený s modernou kuchynskou linkou na mieru s plynovým sporákom a elektrickou rúrou na pečenie, s voľne stojacou chladničkou s mrazničkou, umývačkou riadu, mikrovlnnou rúrou a šatníkovými skriňami na mieru na chodbe a v spálni. V obývacej izbe je dizajnová sedacia súprava, jedálenský stôl, konferenčný stolík, obývačková zostava a TV. V kúpeľni je vaňa, umývadlo, zrkadlo, odkladacia polička a práčka. V spálni je pripravená manželská posteľ.

Dispozičné riešenie bytu: vstupná chodba, kuchyňa s prístupom na loggiu, obývačka, spálňa, detská izba/spálňa, kúpeľňa a toaleta.

Bytový dom sa nachádza vo veľmi peknej a tichej lokalite s úplnou občianskou vybavenosťou. Mamateyova ulica tiahne sa od Šustekovej ulice až po koniec Ovsišťa, kde sa napája na medzinárodnú cestnú komunikáciu E 575. Je pomenovaná podľa Alberta Pavla Mamateya (1870 – 1923), spoluzakladateľa Slovenskej ligy v Amerike. Vznikla 1. apríla 1991, dovtedy bola spolu s Gettingovou a Furdekovou súčasťou Ulice Kláry Zetkinovej. a Mamateyovej 2 sa nachádza predajňa potravín Lidl, ktorá bola postavená v roku 2005. Má rozlohu 1 200 m² a 151 parkovacích miest Na Mamateyovej 4 ma sídlo Saleziánske centrum Dona Bosca. V blízkosti bytovej jednotky je parkovisko, detské ihrisko, školy, škôlky, potraviny Lidl, reštaurácie, fitko, obchody a služby rôzneho zamerania, Ekonomická univerzita, Petržalská hrádza, Petržalská pošta, lokálne trhovisko, cyklotrasy, zimný a futbalový štadión a taktiež zástavky MHD – autobusy.

Veľmi pekné, príjemné a tiché bývanie.

Byt je voľný ihneď.

Mesačný prenájom predstavuje 430 € + 260 € energie vrátane poplatkov za TV a internet.

Kontakt: 0948 902 505

Email: kiss@primereality.sk

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
Panel
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1
Internet:
áno

Na mape: PEKNÝ 3i byt, REKONŠTRUKCIA, LOGGIA, OVSIŠTE, Mamateyová ulica

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.