Pekný 2i byt, novostavba, balkón, Bosákova ulica, začiatok Petržalky

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
61 m2

Poschodie:  
12. / 18

Bratislava
Petržalka - Háje
Bosákova
pred 160 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 160 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na prenájom pekný, slnečný, priestranný 2-izbový byt, kompletne moderne zariadený s balkónom, samostatným šatníkom a 24 hodinovou recepciou v novostavbe v tichej a vyhľadávanej lokalite na Bosákovej ulici v Bratislave – na začiatku Petržalky.

Podlahová plocha bytu predstavuje 56 m2 + balkón 5 m2. Byt je v osobnom vlastníctve. Byt sa nachádza na 12 poschodí v 18 - poschodovej novostavbe s 3 výťahmi. V okolí kompletná občianska vybavenosť a bezproblémový prístup do centra mesta aj na pešo.

Byt sa prenajíma kompletne zariadený s kuchynskou linkou na mieru so spotrebičmi: indukčnou varnou doskou a elektrickou rúrou na pečenie, digestorom, zabudovanou chladničkou s mrazničkou, umývačkou riadu, mikrovlnnou rúrou, jedálenským stolom a samostatným šatníkom na chodbe. V kúpeľni sa nachádza vaňa, zrkadlo, umývadlo a práčka. V obývacej izbe je sedacia súprava, konferenčný stolík, obývačková zostava a TV. V spalní je pripravená manželská posteľ.

Dispozičné riešenie bytu: vstupná chodba, obývacia izba spojená s kuchyňou s prístupom na balkón, spálňa, šatník, kúpeľňa a toaleta.

Bytový dom sa nachádza v tichej lokalite s úplnou občianskou vybavenosťou. Bytový dom je vybavený kamerovým systémom a 24 hodinovou recepciou. Vnútro bytovky veľmi pekne dizajnovo navrhnuté. Pri bytovej jednotke sa nachádzajú obchody a služby rôzneho zamerania: obchod s potravinami, vinotéka, kaviareň, zdravotné stredisko, lekáreň, predajňa TPD, kaderníctvo, lokálne trhovisko, sad Janka Kráľa, Aupark. Pri bytovej jednotke možnosť napojiť sa na cyklotrasu a s možnosťou prejsť na pešo do mesta, pri dome zástavky MHD.

Byt je voľný ihneď.

Mesačný prenájom predstavuje 550 € + 150 € energie vrátane poplatkov za internet.

Kontakt: 0948 902 505

Email: kiss@primereality.sk

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
neuvedené
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1

Na mape: Pekný 2i byt, novostavba, balkón, Bosákova ulica, začiatok Petržalky

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.