Pekný 2i byt,rekonštrukcia,nepriechodné izby,Nám.Hraničiarov,Petržalka

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
55 m2

Poschodie:  
7. / 12

Bratislava
Petržalka - Háje
Nám.hraničiarov
pred 217 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 216 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na prenájom pekný slnečný, priestranný, kompletne moderne zariadený, po rekonštrukcii 2-izbový byt s dvomi neprechodnými izbami otočenými do tichého dvora na ulici Námestie Hraničiarov vo vyhľadávanej mestskej časti Petržalka.

Podlahová plocha bytu predstavuje 55 m2. Byt je v osobnom vlastníctve. Byt sa nachádza na 7 poschodí v 12 poschodovej bytovej jednotke s 2 výťahmi. Bytová jednotka je zateplená so vstupom na čip. V okolí kompletná občianska vybavenosť.

Bezproblémové parkovanie pred bytovou jednotkou. V priebehu roku 2020 bude pristavená loggia.

Byt sa prenajíma kompletne moderne zariadený s kuchynskou linkou na mieru, s plynovým sporákom a elektrickou varnou doskou, s voľne stojacou chladničkou s mrazničkou, práčkou a jedálenským stolom, šatníkovými skriňami v spálni a v obývačke. V obývacej izbe sa nachádza sedacia súprava, obývačková stena, konferenčný stolík a TV. V spálni je pripravená manželská posteľ. Kúpeľňa je oddelená od toalety a je vybavená sprchovým kútom, umývadlom, zrkadlom a odkladacou poličkou. Byt je uzamknutý bezpečnostnými dverami.

Dispozičné riešenie bytu: vstupná hala, kuchyňa, obývacia izba, spálňa, kúpeľňa a toaleta.

Bytový dom sa nachádza vo veľmi vyhľadávanej a peknej lokalite s úplnou občianskou vybavenosťou. Námestie hraničiarov je námestie v Bratislave, v mestskej časti Petržalka. Nachádza sa v miestnej časti Háje. Vzniklo v roku 1977 v rámci výstavby panelákového sídliska. Je pomenované podľa pohraničnej stráže. Priamo pod bytovkou je parkovisko a v blízkosti potraviny Tesco, Billa, Delia, reštaurácie, detské ihrisko, škola, škôlka, lekáreň, kaviarne, fitko, predajňa elektro TPD, dostihová dráha. Pri bytovej jednotke možnosť napojiť sa na cyklotrasu a s možnosťou prejsť na pešo do mesta, obchodného centra Aupark a Sadu Janka Kráľa. Zastávka MHD Námestie hraničiarov je obsluhovaná autobusovými linkami 83, 88, 92, 95, 192, N95 a N99. V blízkosti sa nachádza aj autobusová zastávka Starohájska.

Byt je voľný ihneď.

Mesačný prenájom predstavuje 430 € + 170 € energie vrátane poplatku za TV a internet.

Kontakt: 0948 902 505

Email: kiss@primereality.sk

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
Panel
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
neuvedené
Výťah:
neuvedené
Pivnica:
neuvedené
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1
Internet:
áno

Na mape: Pekný 2i byt,rekonštrukcia,nepriechodné izby,Nám.Hraničiarov,Petržalka

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.