Pekný 3i byt, REKONŠTRUKCIA, LOGGIA, Námestie Hraničiarov

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
70 m2

Poschodie:  
8. / 12

Bratislava
Petržalka - Háje
Nám.hraničiarov
pred 114 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 114 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na prenájom pekný, slnečný, priestranný, kompletne zariadený 3-izbový byt po kompletnej rekonštrukcii (nová kúpeľňa, toaleta, elektrika, voda, plávajúca podlaha, maľovka) s 3 nepriechodnými izbami, loggiou, garážovým parkovacím miestom a s krásnym výhľadom na ulici Námestie Hraničiarov vo vyhľadávanej mestskej časti Petržalka.

Podlahová plocha bytu predstavuje 70 m2 vrátane balkóna. Byt je v osobnom vlastníctve. Byt sa nachádza na 8. poschodí v 12 - poschodovej bytovej jednotke s 2 výťahmi. V okolí kompletná občianska vybavenosť a bezproblémový prístup do centra.

Byt sa prenajíma kompletne zariadený s kuchynskou linkou na mieru s plynovým sporákom a elektrickou rúrou na pečenie, s voľne stojacou chladničkou s mrazničkou, mikrovlnnou rúrou, umývačkou riadu, práčkou, s kompletným vybavením kuchyne, s jedálenským stolom a šatníkovými skriňami na mieru na chodbe a v spálni. V byte sa nachádzajú tri nepriechodné izby. Obývačka je vybavená rozkladacou sedacou súpravou, konferenčným stolíkom a stolíkom pod TV. Spálňach sú pripravené postele. Kúpeľňa je oddelená od toalety. V kúpeľni je nová vaňa, umývadlo, skrinka na mieru a zrkadlo.

Dispozičné riešenie bytu: vstupná chodba, predsieň, kuchyňa, obývačka, spálňa s prístupom na loggiu, menšia izba/ pracovňa, kúpeľňa a toaleta.

Bytový dom sa nachádza vo veľmi peknej a vyhľadávanej lokalite s úplnou občianskou vybavenosťou. Námestie Hraničiarov vzniklo v roku 1977 v rámci výstavby panelákového sídliska. Je pomenované podľa pohraničnej stráže. V budove na Námestí hraničiarov 1/b má sídlo Okresné riaditeľstvo policajného zboru Bratislava V., Odbor kriminálnej polície Okresného riaditeľstva Policajného zboru Bratislava V a Obvodné oddelenie Policajného zboru pre Petržalku – stred. Pri bytovej jednotke sa nachádzajú potraviny Tesco, Billa, lekáreň, reštaurácie, kaviarne, cukráreň, fitko, obchody a služby rôzneho zamerania, Chorvátske rameno, Dostihová dráha a taktiež zástavky MHD - autobusy. Pri bytovej jednotke možnosť napojiť sa na cyklotrasu a s možnosťou prejsť na pešo do mesta.

Byt je voľný ihneď a je vhodný max pre 3 dospelé osoby.

Mesačný prenájom predstavuje 490 € + 210 € energie vrátane poplatkov za TV a internet.

Kontakt: 0948 902 505

Email: kiss@primereality.sk

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
neuvedené
Stavebný material:
Panel
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
neuvedené
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1
Internet:
áno

Na mape: Pekný 3i byt, REKONŠTRUKCIA, LOGGIA, Námestie Hraničiarov

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.