Pekný 4i byt, Petržalský lesík, loggia, A.Gwerkovej, Ovsište

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
79 m2

Poschodie:  
4. / 8

Bratislava
Petržalka - Háje
A.Gwerkovej
pred 131 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 131 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na prenájom pekný, slnečný, čiastočne zariadený 4i byt orientovaný na SV a JZ, po čiastočnej rekonštrukcii, s loggiou a krásnym výhľadom do prírody, v prekrásnom prostredí Petržalského lesíka v blízkosti Zimného štadióna, Dostihovej dráhy v Ovsišti na ulici A.Gwerkovej v tichej mestskej časti Petržalka.

Podlahová plocha bytu predstavuje 73 m2 + 6 m2 loggia. Byt je v osobnom vlastníctve. Byt sa nachádza na 4.poschodí v 8 – poschodovej zateplenej bytovej jednotke s výťahom. Bytová jednotka je zateplená so vstupom na čip. V okolí kompletná občianska vybavenosť.

Bytový dom sa nachádza vo veľmi nádhernom prostredí - pri lesíku.

Byt sa prenajíma čiastočne zariadený s kuchynskou linkou na mieru, so sklokeramickou varnou doskou a elektrickou rúrou na pečenie, s voľne stojacou chladničkou/mrazničkou, mikrovlnnou rúrou, jedálenským stolom, šatníkovou skriňou na mieru na chodbe a v spálni. V spálňach sa nachádzajú postele. V kúpeľni sa nachádza vaňa, umývadlo, odkladacia polička, zrkadlo a práčka. V obývacej izbe sa nachádza kožená sedacia súprava.

Dispozičné riešenie bytu: vstupná hala, obývacia izba s prístupom na loggiu, kuchyňa, 2 x spálňa, 1 x detská izba/pracovňa, kúpeľňa a toaleta.

Bytový dom sa nachádza vo veľmi peknej a tichej lokalite s úplnou občianskou vybavenosťou. Priamo pod bytovkou je parkovisko, Petržalský lesík. V blízkosti bytovej jednotky sa nachádza Zimný štadión, Dostihová dráha, detské ihrisko, škola, škôlka, potraviny, obchody a služby rôzneho zamerania a Petržalská hrádza. V blízkosti bytovej jednotky zástavky MHD a možnosť napojiť sa na cyklotrasu.

Byt je voľný od ihneď.

Bez domácich zvieratok.

Mesačný prenájom predstavuje 600 € + 200 € energie vrátane poplatku za TV a internet.

Kontakt: 0948 902 505

Email: kiss@primereality.sk

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Stavebný material:
Panel
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
neuvedené
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1

Na mape: Pekný 4i byt, Petržalský lesík, loggia, A.Gwerkovej, Ovsište

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.