PREDANÉ ZA 1/2 DŇA: Ideálne bývanie pre mladších i starších? Garsónka v Bratislave - Petrž

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
25 m2

Poschodie:  
5. / 12

Vek stavby:  
< 50 rokov
Bratislava
Petržalka - Háje
Mlynarovičova
pred 478 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 368 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Na predaj: garsónka, Bratislava - Petržalka – Mlynarovičova ulica, podlahová plocha bytu 25 m2, celková plocha bytu 30 m2, 5. poschodie z 12. poschodí.

DISPOZÍCIA BYTU: predsieň, z ktorej vchádzate samostatne do kúpelne s WC a samostatne do izby. Izba je prepojená s útulnou kuchynkou, ktorá vznikla zamurovaním pôvodnej loggie. A tak celú izbu môžete plnohodnotne využívať na oddych alebo aj ako obývačku.

POPIS BYTU: byt je 35-ročná panelová stavba. Prešla čiastočnou rekonštrukciou - má murované jadro, na stenách sú stierky, osadená je plastovým oknom s interiérovými žalúziami a sieťkami proti hmyzu. V kúpeľni je zabudovaná vaňa, WC, umývadlo a je tam dostatok miesta aj na práčku. Podlaha v izbe je plávajúca, zbytok je keramická dlažba. Teplo zabezpečuje ústredné kúrenie s radiátorom, ktorý je riadený termostatickým ventilom. V kuchynke je zabudovaná minikuchynská linka so sporákom. Pivničná kobka je umiestnená priamo na poschodí vedľa bytu, takže aj prebytočné veci máte hneď poruke. Bytový dom je zateplený, má nové vstupné dvere na čip, nové schránky a nové dvere do osobného a nákladného výťahu. Tento rok sa budú meniť aj kabíny oboch výťahov. Parkovanie je verejné na okolitých parkoviskách, ktorých tu je nadostač. Byt je voľný, okamžite k dispozícii, takže sa stačí len nasťahovať.

LOKALITA BYTU: výhodná južná orientácia vám zabezpečí príjemné svetlo celý deň, ale nebude vás budiť vychádzajúce slnko včasne ráno, ani horúce slnko neskoro popoludní. Byt sa nachádza v jednej z lokalít s najlepšou občianskou vybavenosťou - v tesnej blízkosti je poliklinika, trhovisko, obchody, pošta, kostol a dom seniorov, MHD, dopravné a detské ihrisko. Na diaľničný obchvat je len 1 minúta jazdy autom. V blízkom okolí sa nachádza Ekonomická univerzita, gymnázium, základná škola. Neďaleké Chorvátske rameno a Dunajská hrádza umožňujú rybolov, turistiku, cykloturistiku, korčuľovanie na kolieskových korčuliach a poskytnú vám nielen relax, ale aj novú kondíciu a postavu.

Cena za predaj bytu: 59 900 €.

ZAVOLAJTE MI na číslo 0905 472 808 a dohodnite si nezáväznú obhliadku čo najskôr, aby vám neušiel nový domov.

Ak táto nehnuteľnosť nie je celkom podľa vašich predstáv, POZRITE SI NA NAŠEJ WEB-STRÁNKE ďalšie ponuky, medzi ktorými sa môže ukrývať vami vysnívaná nehnuteľnosť. Alebo VYPLŇTE A ODOŠLITE E-MAIL so svojimi predstavami o bývaní. Pokúsime sa ich čo najskôr naplniť.

Vek stavby:
< 50 rokov
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Stavebný material:
Panel
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
0
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
Verejné parkovanie
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
1
Okná:
Plastové

Na mape: PREDANÉ ZA 1/2 DŇA: Ideálne bývanie pre mladších i starších? Garsónka v Bratislave - Petrž

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.