REZERVOVANÉ - Kompletne zrekonštruovaná dvojgarzónka v tichej časti Petržalky

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
36 m2

Bratislava
Petržalka - Háje
Rovniankova
pred 121 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 109 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Realitný Profík Vám ponúka kompletne zrekonštruovanú a čiastočne zariadenú dvojgarzónku na Rovniankovej ulici č. 15 v Bratislave – Petržalke.

Byt sa nachádza v strednej časti Petržalky.

Byt: Nachádza sa na 12/12 poschodí v zateplenom bytovom dome s energetickým certifikátom „B“ s dvomi výťahmi. Obytná plocha samotného bytu je 36 m². K bytu neprislúcha pivnica a taktiež nemá balkón – lodžiu. Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou (elektroinštalácia, vodoinštalácia, omietky a stierky, podlahy a stropy) a všetky nové dvere vrátane vstupných bezpečnostných dverí do bytu. V celom byte sú nové plávajúce podlahy, v kúpeľni je kvalitná dlažba a obklady. Byt je slnečný, svetlý a celkovo je orientovaný na východ.

Dispozícia: V byte je vstupná chodba, do ktorej sa vchádza cez bezpečnostné vchodové dvere. Z chodby sa vchádza do obývacie izby, ktorá je spojená s kuchyňou, kde je kuchynská linka so zabudovanými spotrebičmi (chladnička s mrazničkou, elektrická varná doska, elektrická rúra a mikrovlnná rúra). Z chodby je ďalej vstup do kúpeľne so sprchovacím kútom a toaletou a do spálne. Obývacia izba s kuchynským kútom aj spálňa sú orientované na východ.

Zariadenie: Byt sa predáva čiastočne zariadený s osvetlením v celom byte, čalúnenou sedacou súpravou, konferenčným stolíkom, kuchynským stolom so stoličkami, drobnými interiérovými doplnkami v celom byte a manželskou posteľou.

Lokalita: Rovniankova ulica je súčasťou mestskej časti Petržalka. V sídliskovej časti je veľa zelene a detské ihrisko. Bytový dom je situovaný v blízkosti nákupného centra Kaufland, Lidl, kultúrneho domu Zrkadlový háj a zdravotného strediska Fedinova. Vďaka tejto svojej polohe byt ponúka vynikajúcu, kompletnú a dostupnú občiansku vybavenosť, bezpečné bývanie s dobrou dostupnosťou k MHD. V tesnej blízkosti sa nachádzajú dve základné školy, Petržalská plaváreň a Veľký Draždiak.

Parkovanie: Parkovanie je možné na vonkajších parkovacích plochách okolo bytového domu v zmysle parkovacej politiky mestskej časti Petržalka.

Realitný Profík je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečený advokátskou kanceláriou, poplatky za notársku úschovu spojenú so zaplatením kúpnej ceny, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky. Všetky použité fotografie a video sú majetkom realitnej kancelárie.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
0
Výťah:
nie
Pivnica:
nie
Parkovanie:
neuvedené

Na mape: REZERVOVANÉ - Kompletne zrekonštruovaná dvojgarzónka v tichej časti Petržalky

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.