Štýlový 2i byt, novostavba FUXOVA, KLÍMA, LOGGIA, VÝHĽAD, Petržalka

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
55 m2

Poschodie:  
22. / 23

Bratislava
Petržalka - Háje
Bosákova
pred 159 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 159 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na prenájom štýlový, slnečný, krásny 2-izbový byt, dizajnovo kompletne zariadený s loggiou orientovaný na východnú stranu, nádherným výhľadom, klimatizáciou, pivničnou kobkou a garážovým parkovacím miestom v novostavbe ( 2018) Fuxova v peknej lokalite v blízkosti Sadu Janka Kráľa a Starého Mesta na Bosákovej ulici v Bratislave – na začiatku Petržalky.

Podlahová plocha bytu predstavuje 48 m2 + loggia 4 m2 + pivničná kobka 3 m2. Byt je v osobnom vlastníctve. Byt sa nachádza na 22 poschodí v 23 - poschodovej novostavbe s 3 výťahmi a strážnou službou. Celý objekt je monitorovaný kamerovým systémom. V okolí kompletná občianska vybavenosť a bezproblémový prístup do centra mesta aj na pešo.

K bytu prislúcha garážové parkovacie miesto.

Byt sa prenajíma kompletne moderne zariadený s kuchynskou linkou na mieru so zabudovanými spotrebičmi: elektrickou varnou doskou a elektrickou rúrou na pečenie, s digestorom, zabudovanou chladničkou s mrazničkou, umývačkou riadu, mikrovlnnou rúrou, jedálenským stolom, klimatizáciou a so šatníkovými skriňami na mieru na chodbe aj v spálni. V kúpeľni sa nachádza vaňa, zrkadlo, umývadlo so skrinkou na mieru, práčka a toaleta. V obývacej izbe je moderná sedacia súprava, konferenčný stolík a obývačková zostava. V spalní je pripravená posteľ.

Dispozičné riešenie bytu: vstupná chodba, obývacia izba spojená s kuchyňou s prístupom na loggiu, 1 krát nepriechodná spálňa, kúpeľňa s toaletou.

Bytový dom sa nachádza v tichej lokalite na začiatku Petržalky s úplnou občianskou vybavenosťou. Vnútro bytovky veľmi pekne dizajnovo navrhnuté. Pod bytovou jednotkou sa nachádzajú obchody a služby rôzneho zamerania. V blízkosti bytovej jednotky je možné nájsť zdravotné stredisko, lekáreň, potraviny, školy, škôlky, predajňa TPD, kaderníctvo, lokálne trhovisko, sad Janka Kráľa, Aupark. Pri bytovej jednotke možnosť napojiť sa na cyklotrasu a s možnosťou prejsť na pešo do mesta, pri dome zástavky MHD.

Veľmi pekné a príjemné bývanie s perfektnou dostupnosťou do mesta, príďte sa pozrieť.

Byt je voľný ihneď.

Mesačný prenájom predstavuje 600 € + 150 € energie.

Kontakt: 0948 902 505

Email: kiss@primereality.sk

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1
Klimatizácia:
áno

Na mape: Štýlový 2i byt, novostavba FUXOVA, KLÍMA, LOGGIA, VÝHĽAD, Petržalka

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.