SUPER CENA!!!,Pekný 4i byt, loggia,rekonštrukcia,A.Gwerkovej,Petržalk

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
76 m2

Poschodie:  
4. / 6

Bratislava
Petržalka - Háje
A.Gwerkovej
pred 236 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 236 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na prenájom veľmi pekný kompletne zariadený 4i byt, s loggiou a pivničnou kobkou po kompletnej rekonštrukcii v prekrásnom prostredí v Ovsišti na ulici A.Gwerkovej v tichej mestskej časti Petržalka.

Podlahová plocha bytu predstavuje 76 m2 s loggiou a pivničnou kobkou. Byt je v osobnom vlastníctve. Byt sa nachádza na 4.poschodí v 6 - poschodovej bytovej jednotke s výťahom. Bytová jednotka je zateplená so vstupom na čip. V okolí kompletná občianska vybavenosť.

Bytový dom sa nachádza vo veľmi nádhernom prostredí - pri lesíku.

Byt sa prenajíma kompletne zariadený s kuchynskou linkou na mieru, s plynovým sporákom a elektrickou rúrou na pečenie, so zabudovanou chladničkou/mrazničkou, práčkou, šatníkovou skriňou v spálni a v detskej izbe/pracovni, vešiakovou skriňou na chodbe. V oboch spálňach sa nachádzajú postele. V kúpeľni sa nachádza vaňa, umývadlo, murovaná odkladacia polička, zrkadlo. V obývacej izbe sa nachádza sedacia súprava, konferenčný stolík, obývačková zostava.

Dispozičné riešenie bytu: chodba, obývacia izba, kuchyňa, obývačka s prístupom na loggiu, 1 x spálňa, 1 x detská izba/pracovňa, 1 x jedálen, kúpeľňa, toaleta.

Bytový dom sa nachádza vo veľmi peknej a tichej lokalite s úplnou občianskou vybavenosťou. Priamo pod bytovkou je parkovisko a v blízkosti detské ihrisko, škola, škôlka, obchody a služby rôzneho zamerania, potraviny, dostihová dráha, Petržalská hrádza, zimný a futbalový štadión. V blízkosti bytovej jednotky zástavky MHD a možnosť napojiť sa na cyklotrasu.

Byt je voľný od ihneď.

Mesačný prenájom predstavuje 640€ + 95€ energie + 15€ internet.

Kontakt: 0948 902 505

Email: kiss@primereality.sk

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
Panel
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1
Internet:
áno

Na mape: SUPER CENA!!!,Pekný 4i byt, loggia,rekonštrukcia,A.Gwerkovej,Petržalk

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.