Tri nepriechodné izby - 4- izbový byt na Ambroseho ulici

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
92 m2

Poschodie:  
4.

Bratislava
Petržalka - Háje
Ambroseho
pred 229 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 228 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj 4-izbový byt v Petržalke  vo výmere 91,18 m2 v zateplenom 4 poschodovom bytovom dome na Ambroseho ulici. Situovaný je na východ a juh. Byt sa nachádza v prízemí bytového domu s vlastným vstupom. 

Je výborne dispozične riešený, pozostáva zo vstupnej chodby, kuchyne, veľkej priechodnej obývacej izby a troch samostatných miestností - spálne/izby. Byt je po čiastočnej  rekonštrukcii. V kuchyni sa nachádza kompletne vybavená kuchynská linka vrátane elektrospotrebičov (chladnička s mrazničkou, varná doska, vstavaná el. rúra a práčka).

Obývacia miestnosť je centrálnou miestnosťou bytu  s rozlohou 32m2, odkiaľ sa vstupuje do troch izieb s rozlohou 10m2. V jednej z izieb sa nachádza vstavaný šatník. 

Byt je napriek menším oknám dostatočne presvetlený. 

V kúpeľni je podlahové vykurovanie vedúce do kuchyne. 

Byt je chránený  alarmom, ktorý je možné napojiť aj na políciu. 

Prečo kúpiť tento byt:

- byt vhodný na investíciu/prenájom  

- vlastný vchod do bytu 

- bezproblémové parkovanie

- tri nepriechodné izby

- lokalita - lokalita ponúka kompletnú občiansku vybavenosť - obchody: Terno, Kaufland, blízkosť zastávky MHD, výborné reštauračné zariadenia,v pešej dostupnosti:  Zrkadlový háj, dostihová dráha , lesík, Draždiak, Chorvátske rameno, Petržalská plaváreň.  

Cena nehnuteľnosti je 142.000 ,-Eur a bude k nej pripočítaná sprostredkovateľská odmena vo výške 2000,- Eur, v ktorej sú zahrnuté aj všetky poplatky, právny a hypotekárny servis.Cena nehnuteľnosti so sprostredkovateľskou odmenou je spolu 144.000,- Eur celkom.

Mestská časť Petržalka disponuje  úplnou občianskou vybavenosťou, v lokalite je niekoľko nákupných centier, na šport, relax. V blízkosti sa nachádzajú tiež škola, škôlka, k dispozícii sú tiež detské ihriská, lekáreň, kultúrny dom.  

Kontakt: Eleonóra Mišovichová, misovichova@maximreal.sk,tel.: 0915831166

Prečo kupovať nehnuteľnosť prostredníctvom realitnej kancelárie MaximReal?

Okrem bezplatného právneho servisu, spracovania kúpno-predajných zmlúv , spracovania návrhu na vklad do katastra, hradíme tiež poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra, správne poplatky za výpis z listu vlastníctva a poplatky za podpisy na kúpnych zmluvách. K dispozícii je Vám hypotekárny špecialista, ktorý pohodlne zariadi Vašu hypotéku a vo väčšine prípadov dojednáva výhodnejšie podmienky, ako keď si klient hypotéku vybavuje sám. Jeho služby sú pre Vás zdarma a navyše máte v tomto prípade aj znalecký posudok zdarma. Kompletný servis máte vyriešený pohodlne a bezpečne , list vlastníctva znejúci na Vaše meno Vám osobne doručíme.

Kontakt: Eleonóra Mišovichová, misovichova@maximreal.sk,tel.: 0915831166

 

 

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
0
Výťah:
áno
Pivnica:
nie
Parkovanie:
Verejné parkovanie
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
1
Okná:
Plastové

Na mape: Tri nepriechodné izby - 4- izbový byt na Ambroseho ulici

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.