Veľký slnečný 2 izbový byt

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
60 m2

Poschodie:  
4.

Bratislava
Petržalka - Háje
Furdekova
pred 257 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 255 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na prenájom pekný slnečný 2 izbový byt po rekonštrukcii na Furdekovej ul. Bratislava V. Celková plocha bytu je 60m2 vrátane loggie, 4. poschodie, výťah. Byt je kompletne zariadený (vrátane TV, chladničky, práčky, satelit, ...), izby nepriechodné, kúpeľňa, oddelené WC. Internet 50Mbit/s, satelitná TV v cene prenájmu. Lokalita – výborná občianska vybavenosť, MHD, školy, potraviny, lekárne, pošta, obchodné centrá. Dobré parkovanie v blízkosti bytového domu. Vhodné pre pár. 

Cena prenájmu je 410Eur + 160Eur energie

Kontakt: Mgr. Lucián Gic, lucian.gic@artegos.eu, tel.: 0904 950 832

Nájdete nás aj na facebooku – Artegos – realitná kancelária –  kde je pravidelne prezentovaná naša ponuka nehnuteľností.

Podľa Nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) 2016/679 z 27. apríla 2016 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov, ktorým sa zrušuje smernica 95/46/ES (ďalej „GDPR“) a zákona č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov udeľujem Artegos s.r.o., Studienka 601, 908 75 Studienka, IČO: 50735462  súhlas so spracovaním môjho telefonického kontaktu a e-mailovej adresy a to na marketingové účely, ako aj na účely zasielania obchodných ponúk. Tento súhlas udeľujem na dobu neurčitú. Zároveň prehlasujem, že poskytnutie uvedených údajov je dobrovoľné a beriem na vedomie, že svoj súhlas so spracovaním údajov môžem bezplatne a kedykoľvek odvolať zaslaním informácie na adresu info@artegos.eu

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Okná:
Plastové
Káblová TV:
áno

Na mape: Veľký slnečný 2 izbový byt

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.