VEĽMI PEKNÝ 3 IZBOVÝ BYT S VÝHĽADOM NA HRAD, ZAČIATOK PETRŽALKY

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
71 m2

Poschodie:  
8. / 12

Bratislava
Petržalka - Háje
Mlynarovičova
pred 169 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 168 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj príjemný 3 izbový byt vo vyhľadávanej bratislavskej m. č. Petržalka na Mlynarovičovej ulici. Situovaný je na 10/12 podlaží bytového domu. Byt prešiel pred 5 rokmi veľmi peknou, kompletnou rekonštrukciou a predáva sa čiastočne zariadený podľa dohody. Z bytu je krásny výhľad na Bratislavský hrad a centrum mesta. V blízkosti sa nachádza aj Chorvátske rameno, ktoré je veľmi populárne na rôzne športové aktivity cez teplé obdobie.

Dispozícia bytu pri rekonštrukcií bola upravená zväčšením kúpeľne a wc.

Bytový dom prešiel rozsiahlou rekonštrukciou, kde bol kompletne zateplený, vrátane strechy, boli vymenené vchodové brány, výťahy, stúpačky a taktiež boli upravené spoločné priestory s namontovaním bezpečnostných kamier.

ZÁKLADNÉ INFORMÁCIE:

* Plocha bytu bez príslušenstva: 69 m2

* Loggia: 3 m2

* Pivničná kobka: 2 m2

* Poschodie: 10/12

* Kompletná rekonštrukcia (5. ročná)

* Čiastočne zariadený

* Mesačné náklady pre 4 osoby: 235€ vrátane energií

LOKALITA:

* Bytový dom sa nachádza vo vyhľadávanej lokalite na začiatku Petržalky. V blízkosti nájdete výbornú občiansku vybavenosť, vrátane dostupnosti. Neďaleko bytového domu sa nachádza hneď niekoľko autobusových zastávok, vrátane električky, pomocou ktorej sa dostanete do centra mesta za pár minút. Nemôže chýbať ani spomínané Chorvátske rameno, ktoré využijete najmä na prechádzky alebo športové aktivity. Pomocou cyklotrasy sa dostanete až do Čunova na priehradu.

CENA: 183.500€

V cene je zahrnutý bezplatný právny servis, spracovanie zmluvy o budúcej zmluve, kúpno-predajnej zmluvy a návrhu na vklad do katastra. Zaplatíme za Vás poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra, správne poplatky za výpis z listu vlastníctva a poplatky za overenie podpisov na kúpnych zmluvách. Zdarma je Vám k dispozícii náš hypotekárny špecialista, ktorý dokáže zariadiť nižší úrok a lepšie podmienky ako klientovi ponúknu na pobočke. Naše služby Vás nič nestoja. Naopak, šetríme Vám to najdôležitejšie - Váš čas!

ID:81806371

© Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom 1.BCR REALITY, s. r. o.

Všetky prezentované údaje zverejnené v tomto inzeráte majú informatívny charakter a žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť 1.BCR s.r.o. nenesie za ich správnosť, úplnosť a presnosť žiadnu zodpovednosť.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
Panel
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
Verejné parkovanie
Počet kúpeľní:
1
Internet:
áno

Na mape: VEĽMI PEKNÝ 3 IZBOVÝ BYT S VÝHĽADOM NA HRAD, ZAČIATOK PETRŽALKY

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.