3-izb., Budatínska, Petržalka, 3.p./8, lodžia

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
70 m2

Bratislava
Petržalka - Lúky
Budatínska
pred 196 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 193 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj 3-izb. byt na ul. Budatínska, Petržalka.

Rozloha: byt 70 m2 + lodžia 2,5m2 + pivničná kobka, nachádza sa na 3.p./8 panelového domu s výťahom v slepej ulici, mimo hlavnej cesty.

Byt je po rekonštrukcii, ktorá zahŕňala výmenu okien za plastové (2015), nové plávajúce podlahy (2015), nové interiérové dvere so zárubňami + bezpečnostné vchodové dvere (2015), nová moderná kuchynská linka (2018) s umývačkou riadu, plynovou varnou doskou a elektrickou rúrou značky BOSCH. Rekonštrukcia murovaného jadra s kúpeľňou a WC bolo zrealizované v roku 2000.

Byt je voľný, predáva sa čiastočne zariadený (šatníkové skrine, obývačková stena + konferenčný stôl, kuch. linka so spotrebičmi + jedálenský stôl so stoličkami).

V byte je prípojka na optický internet (Telekom a Orange).

Dispozícia: Po vstupe do bytu sa nachádza priestranná chodba, z ktorej je po ľavej strane vchod do samostatnej izby (detská izba) a po pravej strane do obývačky. Ďalšia úzka chodba spája samostatnú izbu (spálňa), a kuchyňu. Medzi týmito miestnosťami nájdete kúpelňu a samostatné WC. Z kuchyne vedú presklené dvere s veľkým oknom na zasklenú lodžiu.

Orientácia na svetové strany: okno v spálni a detskej izbe – JV, okno v kuchyni a v obývačke - SZ

Vykurovanie je zabezpečené radiátormi s pomerovými meračmi spotreby. Každý vchod bytového domu má vlastný plynový kotol, čo znamená významnú úsporu na spotrebe energií.

Zálohové platby sú momentálne pre 2 dospelé osoby a 2 deti: 130€ + 25€ elektrina + 10€ plyn + 20€ optický internet a TV.

Dom je po čiastočnej rekonštrukcii (nová strecha, nové okná a zateplenie schodiska, vlastný plynový kotol, nové zadné vchodové dvere).

Momentálne je schválené a naplánované dokončenie kompletnej rekonštrukcie bytového domu na leto/jeseň 2020 (zateplenie fasády, výmena rozvodov v stupačkách, výťah, vstupné dvere + elektronický vrátnik).

Dom susedí z prednej strany so Základnou školou Budatínska a zo zadnej strany s jednopodlažnou budovou azylového centra. Pri výhľade z bytu teda neprekážajú pohľady do „susedovho okna“.

V pešej dostupnosti sa nachádza kompletná občianska vybavenosť - Billa, LIDL, TESCO, pekáreň, večierka, Petržalská tržnica, reštaurácia MOET, McDonald, Pizza Carla, kaviareň CAFE Baluarte,...). Takisto poteší absolútna blízkosť viacerých škôl, skôlok, detských ihrísk, pošty, jazera Draždiak, petržalskej hrádze, Polikliniky Strečnianska. Nemocnica Antolská je vzdialená 5 min. autom.

Na zastávku MHD (ZŠ Budatínska) dobehnete za menej ako 1 minútu. Premávajú tu linky 93 (dostupnosť do Auparku 9 min., do centra 10 min.), 98 (dostupnosť do Nového Mesta a Ružinova 15 min), 99 (spojenie s celou Petržalkou), N93, N99.

Budatínska ulica priamo susedí s Panónskou cestou, čo umožňuje veľmi rýchle napojenie na diaľnicu D1 aj D2. Na nákupoch v rakúskom Kittsee ste autom do 15

min. a v Parndorfe do 25 min. Do závodu VW je to 18 min.

K cene bude pripočítaná sprostredkovateľská provízia 2.000,- € v rámci ktorej Vám zabezpečíme:

- kompletné preverenie právneho stavu a tiarch danej nehnuteľnosti

- kópiu LV prípadne katastrálnej mapy s kolkom na právne účely

- notárske poplatky za overenie podpisov na zmluvách

- správny poplatok za vklad vlastníckeho práva do katastra vo výške 66,- €

- kompletný právny servis zabezpečený interným právnikom /vypracovanie zmluvy o budúcej zmluve, kúpnej zmluvy, návrhu na vklad, plnomocenstiev, dodatkov, preberacieho protokolu....

Informácie o ponúkanej nehnuteľnosti a obhliadky si môžete dohodnúť na telefónnom čísle: 0907 407 754, 0948 598 398, 0903 853 035, prípadne email: lionreal@lionreal.sk

Pri kontaktovaní emailom, Vás prosíme uvádzať na Vás i telefonický kontakt.

V prípade záujmu Vám zabezpečíme BEZPLATNÝ kompletný hypotekárny servis. K dispozícii Vám bude náš hypotekárny špecialista, ktorý Vám dojedná najvýhodnejšie podmienky.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
Panel
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
neuvedené
Pivnica:
neuvedené
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1

Na mape: 3-izb., Budatínska, Petržalka, 3.p./8, lodžia

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.