3-izbový byt Jasovská ul. – Petržalka

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
71 m2

Poschodie:  
10. / 12

Bratislava
Petržalka - Lúky
Jasovská
pred 97 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 96 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Predáme 3-izbový byt Jasovská ul. – Petržalka v OV, byt je kompletne novo zrekonštruovaný a ešte nikým neobývaný v tesnej blízskosti nákupného centra “SLNEČNICE”. Byt má celkovú výmeru 71,4m2, z toho je loggia o výmere 1,6m2 a pivnica 1,37m2 na prízemí domu. Nachádza sa na 10. poschodí z 12. poschodového zatepleného bytového domu.

Byt je svetlý, slnečný a priestranný, orientovaný na 2 svetové strany / severovýchod a juhozápad/.

Dispozične byt pozostáva zo vstupnej chodby, z ktorej je vstup do samostatnej kúpeľne a WC, veľkej priestrannej obývacej izby, z ktorej je vstup do kuchyne a do dvoch samostatných spální. Z kuchyne je výstup na loggiu.

Nová, moderná rekonštrukcia zahŕňa: bezpečnostné vchodové dvere, v celom byte sú nové kvalitné interiérové drevené dvere a zárubne, plastové okná, nové moderné kvalitné plávajúce laminátové podlahy , podlahy v celom byte boli pred pokládkou parkiet nivelizované a vyrovnané. Nové stierky a maľovky v celom byte, nové rozvody vody a odpadu. Kompletne nová elektroinštalácia v celom byte s revíznou správou: nová rozvodná poistková skrinka, nové vypínače a zásuvky, Led svietidlá v celom byte, znížené podhľady, predpríprava na optické pripojenia Internetu.

V kúpeľni je nová vaňa + nová batéria, umývadlo s batériou, moderné obklady i dlažba, prívod i vývod na práčku. Nové samostatné WC zn. Geberit .V cene je nová veľká rohová kuchynská linka vo vysokom bielom lesku vrátane zabudovaných spotrebičov / vstavaná umývačka riadu 60cm, digestor, vstavaná sklo-keramická varná doska, vstavaná teplovzdušná rúra , volne stojaca veľká chladnička s mrazničkou,/

Obytný dom je po rekonštrukcii spoločných častí, nové výťahy, kamerový systém, elektronické vstupné čipy, slušný vchod, upravený dvor so zeleňou a záhradkou.

Pri bytovom dome sa nachádza zastávka MHD linky 98, rezidentské parkovanie pred vchodom. Výborná lokalita s kompletnou občianskou vybavenosťou, s výborným napojením na diaľničný obchvat smer Rakúsko, Maďarsko, Česko. – V prípade akýchkoľvek informácii ma kontaktovať na tel. 0903/210 582.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
Panel
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
Verejné parkovanie
Možnosť hypotekárneho úveru:
áno

Na mape: 3-izbový byt Jasovská ul. – Petržalka

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.