3-izbový byt po rekonštrukcii, 4/4p s výťahom, loggia, Strečnianska

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
70 m2

Bratislava
Petržalka - Lúky
Strečnianska
pred 318 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 316 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

RK BONTON ponúka exkluzívne na predaj zrekonštruovaný 3-izbový byt so zasklennou loggiou, v nízkopodlažnom bytovom dome na 4.p zo 4p., s výťahom, na Strečnianskej ulici v Bratislave, v tichej lokalite s pekným výhľadom na park. Bytový dom má zateplenú fasádu, zrekonštruovanú strechu, vchod, plastové okná, stúpačky a v pláne je rekonštrukcia výťahov, a maľovanie chodieb domu.

Byt má výmeru 70 m2+3,5 m2 loggia, orientovaný na 2 svetové strany - kuchyňa a obývacia izba sú orientované na juh a dve izby sú orientované na sever. Vyhľadávaná - najlepšia dispozícia bytu v Petržalke: vstupná hala, kúpeľňa spojená s toaletou, 3x samostatné izby a kuchyňa so vstupom na zasklennú loggiu. K bytu prislúcha aj pivnica nachádzajúca sa na 1.p.bytového domu.

Byt je po rekonštrukcii – má nové bezpečnostné dvere Sherlock, plastové okná so žalúziami, sieťkami, a zasklenie loggie, plávajúce podlahy, dlažby, sanitu, nové interiérové dvere do kúpeľnea do spálne, bodové podsvietenie, menená elektrina v rámci rekonštrukcie bytu. Zánovná kuchynská linka , elektrický sporák, digestor. V hale a v spálni je vstavaná rolldor skriňa, zavedený internet. Byt je novo vymaľovaný. Byt sa predáva čiastočne zariadený.

Byt je príjemný, slnečný a svetlý.

V okolí bytového domu je dobrá občianska vybavenosť, veľký park, hneď pri dome škola, škôlka, parkovisko, zdravotné stredisko, nové detské ihriská, obchody, blízko je jazero Draždiak, nákupné centrum.

Byt je kúpou voľný a je bez tiarch.

Mesačné platby: 130,-Eur.

Možnosť financovania aj hypoúverom.

Uvedená cena je celková vrátane provízie RK.

Realitná kancelária zabezpečí kompletný servis pri predaji nehnuteľnosti, vypracuje ZBZ, KZ, návrh na vklad, preberací protokol. Zdarma ponúkame hypotekárne poradenstvo, komplexné služby s vybavením úveru.

V prípade záujmu nás kedykoľvek kontaktujte na tel. 0948 876 875 alebo e-mail: info@bontonreal.sk

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
Panel
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
neuvedené
Pivnica:
áno
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1

Na mape: 3-izbový byt po rekonštrukcii, 4/4p s výťahom, loggia, Strečnianska

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.