ARTHUR - Na predaj 4-izbový byt v Petržalke, 7/8 poschodie, ihneď voľný

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
85 m2

Poschodie:  
7. / 8

Bratislava
Petržalka - Lúky
Žehrianska
pred 170 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 169 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Exkluzívne iba u nás na predaj 4-izbový byt v Petržalke. Byt je ihneď voľný, je veľmi priestranný, plusom je 7/8 poschodie.

Byt sa nachádza na Žehrianskej ulici na 7. poschodí v osemposchodovej bytovke. Má výmeru 84,87m2 / z toho má balkónová časť 3,12 m2, je však súčasťou kuchyne/ + veľká pivnica.

Dispozícia: vstupná chodba spojená s obývačkou, tri nepriechodné izby, samostatná kuchyňa, kúpeľňa a samostatné WC /pôdorys nájdete nižšie/. K bytu prislúcha látková pivnica, ktorá vznikla spojením pivničnej kobky a časti chodby, takže je veľmi priestranná.

Predmetom predaja je: sedacia súprava, stolík pod tv, skrinka nad tv, botník, dve vstavané skrine, skrinka v kúpeľni, kuchynská linka so spotrebičmi – chladnička s mrazničkou, plynová varná doska, digestor, elektrická rúra, umývačka riadu, všetko je zabudované.

Rekonštrukcia: V byte sú parkety plus dlažba v kuchyni, v celom byte sú plastové okná. V kuchyni a v každej izbe je sieťka proti komárom, niektoré žalúzie je potrebné vymeniť. Kúpeľňa a WC sú po rekonštrukcii.  Elektrické rozvody sú vymenené. Dvere bezpečnostné. 

Mesačné náklady sú 180 eur + elektrina a plyn.

Byt je orientovaný na dve svetové strany – sever a juh. Je teda príjemne slnečný, z oboch strán sú pekné výhľady do okolia.

Bytový dom je po čiastočnej rekonštrukcii, nová strecha, zateplenie, nová fasáda, nové výťahy, priestory na prízemí sú po rekonštrukcii, vstupná brána na čip.

V okolí bytového domu máte všetko na dosah. Detské ihriská, materské školy, základnú školu, rôzne športoviská, supermarket, reštaurácie, kaviareň, autobusovú zástavku, cyklistickú hrádzu, nemocnicu. Neďaleko je jazero Draždiak, lesík pri Dunaji.  Výborné napojenie na Panónsku i Dolnozemskú cestu.

Naplánujte si obhliadku

http://arec.sk/nehnutelnost/1124/na-predaj-4-izbovy-byt-v-petrzalke-78-poschodie-ihned-volny#ziadost-o-obhliadku

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Stavebný material:
Panel
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
0
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
Verejné parkovanie
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
1
Bezpečnostné dvere:
áno
Okná:
Plastové

Na mape: ARTHUR - Na predaj 4-izbový byt v Petržalke, 7/8 poschodie, ihneď voľný

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.