EXLUZÍVNA PONUKA 2 izbový byt (Apartmán), MELROSE, Betliarska ul., BA

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
41 m2

Poschodie:  
4. / 4

Bratislava
Petržalka - Lúky
Betliarska
pred 149 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 137 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj 2 izbový byt (Apartmán), možnosť kúpy na hypotekárny úver, možnosť prihlásenia k trvalému pobytu, Petržalka - Lúky, Bratislava V, NOVOSTAVBA 2010, pekný moderný komplex MELROSE - apartmánový dom s bytmi, TICHA LOKALITA, v OV, celková výmera: 43,08 m2, 4 poschodie z 4 poschodí, zateplený dom, výťah. Apartmánový dom s bytmi poskytuje nadrámec štandartu, nachádza sa v atraktívnom prostredí so súkromným vonkajším bazénom, je s recepciou - strážnou službou na prízemí 24 hodín, fitness, saunou, reštauráciou a kaviarňou, práčovňou, s množstvom služieb, ako sú masáže, kozmetika, pedikúra, a parkovaním v komplexe, kamerový systém, TICHÁ LOKALITA. TREBA VIDIEŤ, nachádza sa neďaleko jazera Draždiak a v blízkosti nemocnice Antolská.

Super vybavenosť v okolí: dobré napojenie na Dolnozemskú cestu, Panónsku cestu, zástavky MHD s dobrou dostupnosťou do centra mesta, školy, škôlky, potraviny, LIDL, jazero Draždiak, cyklotrasy, nemocnica Antolská,

Apartmán pozostáva z: 2 obytných miestností (izieb) a príslušenstva, ktorým sa rozumie, kúpeľňa spoločná s WC, so sanitárnou keramikou a dlažbou. Apartmán je bez loggie. Systém protipožiarnej ochrany je samozrejmosťou. Bytový dom má vlastnú kotolňu, solárne panely, ktoré znižujú náklady na prípravu TÚV, a súčasne slúžia na ohrev vody v bazéne.

Dispozičné vkusné riešenie Apartmánu: 1 izba - 26.96 m2, 2. izba - 12,26 m2, kúpeľňa s WC - 3,86 m2, pivnica k bytu 1,32 m2, vstupná chodba - bezpečnostné dvere, kuchyňa otvorená, prepojená s jedálenskou a obývačkovou časťou, elektrická dvojplatnička, možnosť si zameniť za sporák, plyn - 0, plastové okná so sieťkami a vnútornými sťahovacími roletkami, podlahy - plávajúce v celom byte, spálňa samostatný vstup - vstavaná skriňa na mieru ROLLDOR, kúpeľňa (sprchovací kút, rebrinový radiátor), priestor na pračku a kúpeľňový nábytok, maľovka - dekoratívna omietka, merače tepla, vody, elektriky - vonku na chodbe.

Objekt je vybavený aj elektrickou požiarnou signalizáciou a hlasovou signalizáciou požiaru.

Poplatky správcovskej spoločnosti: 130,- EUR/ 2 osoby (preplatky) plus zálohové poplatky za energie - elektriku.

Cena: 163.000,- Eur, možnosť kúpy aj na hypotekárny úver, aj PRIHLASENIA SA K TRVALEMU POBYTU - v ponuke EXKLUZÍVNE IBA U NÁS.

Všetky informácie o danej nehnuteľnosti a obhliadky, si môžete dohodnúť na telefónnom čísle : 0948 045 045, 0915 378 460, prípadne si pozrite aktuálnu ponuku – www.mer.sk

Chcete predať, kúpiť alebo prenajať svoju nehnuteľnosť v Bratislave a blízkom okolí? Neváhajte a kontaktujte nás 0948 045 045.

© Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie MILLENNIUM EURO REAL.

Ponúkame klientom: priamy výkup bytu / nehnuteľnosti len v BRATISLAVE aj zadlžených bytov a nehnuteľností. V prípade dohody, od Vás zrealizujeme akýkoľvek výkup bytu / nehnuteľnosti aj zadlženého bytu / nehnuteľnosti do 24 hodín (t.j. po neplatičoch, dlh na nájomnom, exekúcia, pred dražbou, nedoplatky a iné ťarchy), dlhy vyrovnáme a zabezpečíme bývanie. PLATBA V HOTOVOSTI. Kontakt: 0948 045 045.

Ďalej súrne hľadáme do ponuky pre svojich klientov BYTY / NEHNUTEĽNOSTI v Bratislave a blízkom okolí (garsónky, 1 izbové byty, 2 izbové byty, 3 izbové byty, 4 izb. byty, pozemky, rodinné domy). Neváhajte a ponúknite nám na predaj svoje byty / nehnuteľnosti. Platba v hotovosti, alebo na úver. Tešíme sa na spoluprácu s Vami a preto zavolajte, prípadne nám pošlite email, SMS a my sa s Vami skontaktujeme. Ďakujeme Vám za Vašu prejavenú dôveru. Kontakt: 0948 045 045.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
0
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
Verejné parkovanie
Počet kúpeľní:
1

Na mape: EXLUZÍVNA PONUKA 2 izbový byt (Apartmán), MELROSE, Betliarska ul., BA

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.