Garsónka na Betliarskej ulici

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
25 m2

Bratislava
Petržalka - Lúky
Betliarska
pred 254 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 254 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj garsónku v novostavbe na Betliarskej ul. v Petržalke. 1posch. z 3. 25 m2, výborná dostupnosť do mesta (viacero spojov MHD), bezproblémové parkovanie pred domom, 100m supermarket, v blízkosti jazera Draždiak a hrádze. Možnosť pokračovať v najme so súčasným nájomníkom (420€/mesiac). Nízke mesačné náklady. Kompletne zariadená - veľká zrkadlová vstavaná skriňa, pracka, tv, chladnička, kuchynská linka so sklo keramickou varnou doskou, rozkladacia sedačka, a obývačková stena. V prípade rýchleho jednania je možná zľava. 

Cena nehnuteľnosti je 84.000,-Eur a bude k nej pripočítaná sprostredkovateľská odmena vo výške 2.000,- Eur, v ktorej sú zahrnuté aj všetky poplatky, právny a hypotekárny servis. Cena nehnuteľnosti so sprostredkovateľskou odmenou je spolu 86.000,-Eur celkom. 

Mestská časť Petržalka disponuje  úplnou občianskou vybavenosťou, v lokalite je niekoľko nákupných centier, na šport, relax. V blízkosti sa nachádzajú tiež škola, škôlka, k dispozícii sú tiež detské ihriská, lekáreň, kultúrny dom.  

Kontakt: PhDr. Iveta Rucelová, rucelova@maximreal.sk, tel.: 0915 831 162

Prečo kupovať nehnuteľnosť prostredníctvom realitnej kancelárie MaximReal?

Okrem bezplatného právneho servisu, spracovania kúpno-predajných zmlúv , spracovania návrhu na vklad do katastra, hradíme tiež poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra, správne poplatky za výpis z listu vlastníctva a poplatky za podpisy na kúpnych zmluvách. K dispozícii je Vám hypotekárny špecialista, ktorý pohodlne zariadi Vašu hypotéku a vo väčšine prípadov dojednáva výhodnejšie podmienky, ako keď si klient hypotéku vybavuje sám. Jeho služby sú pre Vás zdarma a navyše máte v tomto prípade aj znalecký posudok zdarma. Kompletný servis máte vyriešený pohodlne a bezpečne , list vlastníctva znejúci na Vaše meno Vám osobne doručíme.

Kontakt: PhDr. Iveta Rucelová, rucelova@maximreal.sk, tel.: 0915 831 162

 

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
0
Výťah:
áno
Pivnica:
nie
Parkovanie:
Verejné parkovanie
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
1
Okná:
Plastové

Na mape: Garsónka na Betliarskej ulici

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.