Kompletne zrekonštruovaná dvojgarsónka na Topoľčianskej ul v Petržalke

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
47 m2

Poschodie:  
11. / 12

Bratislava
Petržalka - Lúky
Topoľčianska
pred 370 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 369 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Kompletne zrekonštruovaná dvojgarsónka na Topoľčianskej ul. v Petržalke. Byt v osobnom vlastníctve, o rozlohe 47,72m2, umiestnený na 11. poschodí v 12-poschodovom zateplenom panelovom dome, s výťahmi. Byt má loggiu a prináleží k nemu taktiež pivnica.

Byt prešiel kompletnou vkusnou rekonštrukciou. obývacia izba bola zväčšená na úkor jednej loggie, čím vznikla samostatná pracovňa, špajzová skriňa či barový pult vhodný ako jedálenský stôl, druhá loggia je zo spálne. Vchod bezpečne strážia protipožiarne dvere s 18timi bezpečnostnými bodmi, chodba je zariadená nábytkom na mieru v podobe šatníkovej vstavanej skrine, botníka, vešiakovej steny. V kúpeľni je aj vaňa a je komplet vybavená vrátane skrine a práčky. Kuchyňa je v modernom bielo-čiernom dizajne a tomu je prispôsobená aj šedá chladnička. Obývačke dominuje rozkladací gauč, na ktorom sa hosťom bude určite pohodlne spať. Spálňa je opäť vybavená vstavanou skriňou na mieru, posteľou a komodou. Zo spálne sa vychádza na plnohodnotnú loggiu s rozlohou 5m2, ktorá je zariadená na príjemné večerné posedenie, nakoľko je situovaná na západnú stranu.

Bytík je na 11/12 posch. panelového domu, ktorý práve prechádza komplexnou rekonštrukciou (zateplenie, stupačky, vymenené sú vchody, schránky, výťahy). Lokalita je plná zelene a aktuálne medvedieho cesnaku. Kompletná občianska vybavenosť, ľahká dostupnosť a dobré parkovanie. Na Draždiak 2 min. pešo. Pod oknami je bezproblémové parkovanie.

Byt sa predáva vrátane zariadenia a je kúpou voľný.

Cena: 109.000 EUR (vrátane provízie za služby RK).

Informácie o našich službách nájdete na: ipbreal.sk/o-nas/sluzby-pre-klientov

Kontakt: 0904/368965; info@ipbreal.sk

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
Panel
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
Verejné parkovanie
Počet kúpeľní:
1
Internet:
áno

Na mape: Kompletne zrekonštruovaná dvojgarsónka na Topoľčianskej ul v Petržalke

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.