Na predaj zrekonštruovaný 4-i byt v Bratislave-Petržalke

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
84 m2

Bratislava
Petržalka - Lúky
Beňadická
pred 56 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 39 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

ID: F016-114-JAKO

Ponúkame na predaj zrekonštruovaný atypický 4-izbový byt s dvoma loggiami v Bratislave-Petržalke. Byt s plochou 84,5 m2 sa nachádza na 3. poschodí zo štyroch poschodí. Nakoľko predávaný byt sa nachádza v zlome bytového domu, tak má atypický pôdorys. K bytu prislúcha aj pivničná kobka, ktorá sa nachádza na prízemí bytového domu v spoločných priestoroch. Byt prešiel v roku 2013 rekonštrukciou. V byte boli inštalované nové plastové okna, nová rozvodná skriňa, vymenené elektroinštalácie. Bola vydláždená hala, chodba, kuchyňa, WC a kúpeľňa, vykachličkovaná kúpeľňa so sprchovacím kútom a WC. Bola urobená stierka v hale, chodbe, kuchyni, WC a kúpeľni, v jednej izbe aj nová omietka. Bola vymurovaná špajza v kuchyni. Obidve loggie sú zasklené plastovými oknami, vymurované a zateplené.

V bytovom dome boli zrealizované rekonštrukcie, počas ktorých bolo zrealizované zateplenie bytového domu, boli vymenené kompletne stúpačky ako aj osobný výťah, a prebehla aj renovácia iných nebytových priestorov.

Byt sa predáva čiastočne zariadený - v byte zostáva atypicky vyrobená kuchynská linka.

Cena ponúkaného bytu je vo výške 260 000 Euro. K cene za byt bude pripočítaná provízia RK.

Realitná kancelária Finanzpartner reality Vám ponúka svoje dlhoročné skúsenosti v oblasti realitného poradenstva, kompletných právnych služieb súvisiacich s predajom a prenájmom nehnuteľností, profesionálny prístup a poradenstvo pri financovaní aj tejto nehnuteľnosti.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
0
Výťah:
nie
Pivnica:
nie
Parkovanie:
neuvedené

Na mape: Na predaj zrekonštruovaný 4-i byt v Bratislave-Petržalke

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.