Pekný 2i byt,dog friendly,novostavba,balkón,Betliarska ulica,Petržalka

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
55 m2

Poschodie:  
6. / 6

Bratislava
Petržalka - Lúky
Betliarska
pred 236 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 236 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Na prenájom ponúkame pekný kompletne zariadený 2 - izbový byt s balkónom a pivničnou kobkou v novostavbe s pekný výhľadom do prírody v tichej časti na Betliarskej ulici v Bratislave mestskej časti Petržalka.

Podlahová plocha bytu predstavuje 50 m2 + loggia 5 m2. Byt je v osobnom vlastníctve. Byt sa nachádza na 6. poschodí v 6 - poschodovej novostavbe s výťahom. V okolí kompletná občianska vybavenosť, jazero Draždiak (oddychová zóna).

Byt sa prenajíma kompletne zariadený, s kuchynskou linkou na mieru so zabudovanými spotrebičmi: sklokeramickou varnou doskou, elektrickou rúrou na pečenie, voľne stojacou chladničkou s mrazničkou, umývačkou riadu a mikrovlnnou rúrou, práčkou, ďalej k dispozícii barový stolík, jedálenský stôl, šatníkové skriňe na mieru na chodbe aj v spálni. V kúpeľni sa nachádza umývadlo, vaňa, odkladacia polička a kúpeľňový nábytok. V obývacej izbe je umiestená rozkladacia sedacia súprava, konferenčný stolík, obývačková zostava a televízor. V spálni je pripravená manželská posteľ.

Dispozičné riešenie bytu: vstupná chodba, spálňa, obývacia izba spojená s kuchyňou so vstupom na balkón, kúpeľňa, samostatná toaleta.

Bytový dom sa nachádza vo veľmi dobrej lokalite s výbornou občianskou vybavenosťou. V blízkosti bytovej jednotky je jazero Draždiak (oddychová zóna), potraviny Lidl, nemocnica s poliklinikou Antolská, ProCare, lekáreň, fitko, školy, škôlky. V blízkosti bytového domu sa nachádzajú taktiež zástavky MHD – autobusy.

Veľmi pekné a tiché bývanie.

Byt je voľný od 01.12.2019.

Mesačný prenájom predstavuje 570€ + 130 € energie vrátane TV a internetu.

Kontakt: 0948 902 505

Email: kiss@primereality.sk

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1
Internet:
áno

Na mape: Pekný 2i byt,dog friendly,novostavba,balkón,Betliarska ulica,Petržalka

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.