Ponúkame na predaj 3 izbový byt Šášovská, Bratislava Petržalka

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
71 m2

Poschodie:  
3. / 8

Bratislava
Petržalka - Lúky
Šášovská
pred 266 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 260 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Realitná kancelária LIVIANTE, s.r.o., ponúka na predaj 3-izbový zariadený byt na 3. poschodí, po rekonštrukcii (v predsieni nová dlažba, kuchyňa, kúpeľňa, WC, loggia), s lodžiou na západnej strane. Vo veľkej vstupnej hale je vstavaná skriňa so zrkadlom. Východo-západná orientácia, bytový dom je kompletne zateplený, vymenené stupačky a zrenovovaný interiér aj exteriér 8-poschodového domu, 2 byty na poschodí, pivničná kobka, bezpečnostné 3- bodové dvere zn. Sherlock. Plastové okná s interiérovými žalúziami a sieťkami proti hmyzu.

Zariadenie: chladnička, pračka, plynovo-elektrická rúra, digestor, mikrovlnka a kompletné zariadenie bytu. Výborne situovaný, s výhľadom do parku, novo vybudované ihrisko pri dome. Slušný vchod s bezpečnostným magnetickým čipom a audio-video-vrátnikom. Kompletná rekonštrukcia celého interiéru aj exteriéru domu 2018 (dlažba, schodisko, pivničné priestory, vstupný priestor vchodu, výmena brány, zateplený dom, strecha, nová vodoinštalácia, nový výťah).

Dispozícia: veľká vstupná hala z ktorej sú vstupy do samostatných izieb. Samostatné WC, kúpeľňa s vaňou.

Lokalita: Bratislava Petržalka s výbornou infraštruktúrou, množstvom obchodov, škôl, škôlok, bánk, zdravotných stredísk a iných služieb. Dostupnosť MHD do centra 10 minút, výborné napojenie na hlavné cesty a diaľničné obchvaty. V blízkosti Kultúrny dom, jazero Draždiak, hrádza s možnosťou relaxu a športových aktivít.

Cena: 149900,- Eur

PROVÍZIA PRE RK: 3% Z CENY NEHNUTEĽNOSTI PROVÍZIA ZAHŔŇA: KOMPLETNÝ PORADENSKÝ SERVIS KOMPLETNÝ PRÁVNY SERVIS NOTÁRSKE POPLATKY KATASTRÁLNE SPRÁVNE POPLATKY MOŽNOSŤ AUTORIZÁCIE ZMLÚV ADVOKÁTOM (podľa sadzobníka advokáta) KOMPLETNÉ FINANČNÉ PORADENSTVO

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Stavebný material:
Panel
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
Verejné parkovanie
Počet kúpeľní:
1
Spôsob kúrenia:
Verejné ústredné
Internet:
áno

Na mape: Ponúkame na predaj 3 izbový byt Šášovská, Bratislava Petržalka

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.