Prenájom 2i apartmánu s TV,PARKovanie,BAZÉN a FITKO v cene,bez provízi

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
40 m2

Poschodie:  
2. / 4

Vek stavby:  
< 10 rokov
Bratislava
Petržalka - Lúky
Betliarska
pred 212 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 207 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

PASS REALITY ponúka na dlhodobý prenájom 2 izbový apartmán v štýlovom rezidenčnom komplexe s rozlohou 40 m2 s kuchynským kútom a obývačkou, spálňou s možnosťou prístelky, kúpeľnou a WC. Elegantný apartmán s variabilitou zariadenia je komplet zariadený tak, aby ste sa mohli bez starostí nasťahovať a užívať si pohodlie a širokú ponuku doplnkových služieb, ktorú v klasických prenájmoch nenájdete. Je vybavený LCD TV a písacím stolom.

K vášmu komfortu určite prispeje i možnosť využívať FITNESS v cene prenájmu. V lete je možnosť zrelaxovať aj pri vonkajšom BAZÉNE. V cene prenájmu je aj monitorované PARKOVANIE pred domom, za príplatok v garáži. Za zvýhodnenú cenu je možné objednať si aj pravidelné upratovanie a výmenu posteľnej bielizne, služby taxi, kaderníctva. Vedľa 24 hod recepcie je reštaurácia a lobby bar s možnosťou príjemného posedenia aj na terase pri bazéne i v átriu. V celom objekte je k dispozícii vysokorýchlostný internet.

Apartmán môže slúžiť aj ako sídlo podnikania (daňovo uznateľný náklad) a je možné ho aj zariadiť ako kanceláriu.

K jeho atraktívnej polohe prispieva tichá lokalita s bezprostredným prístupom k dunajskej hrádzi, blízkou zastávkou MHD i s priamym napojením na mestský diaľničný obchvat a dopravné tepny vedúce do Prahy, Viedne, Budapešti i celého Slovenska.

Cena je počas vyhlásenia mimoriadneho stavu kvôli korone znížená na 310 Eur/mes., neskôr bude zvýšená o 200 Eur/mes., čo však stále nie je vo výške doterajšieho nájmu. Platby za energie sú mesačne na základe meračov samostatne za apartmán, čo bežne nepresahuje sumu 30, resp. 50 Eur/mes v lete a v zime.

BEZ platby provízie!

V prípade ďalších otázok, resp. záujmu o obhliadku, kontaktujte: Ing. Daniela Heseková, Mobil: +421 914 777 802, daniela.hesekova@pass.sk

Vek stavby:
< 10 rokov
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
Tehla
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
0
Výťah:
áno
Pivnica:
nie
Parkovanie:
Vyhradené parkovanie
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
1
Spôsob kúrenia:
Verejné ústredné
Okná:
Plastové
Elektrický prúd:
220/380V
Internet:
áno

Na mape: Prenájom 2i apartmánu s TV,PARKovanie,BAZÉN a FITKO v cene,bez provízi

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.