Prenájom 3i aprtm s 2 kúpeľňami,PARKovanie, FITNES a BAZÉN v cene

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
64 m2

Poschodie:  
3. / 4

Vek stavby:  
< 10 rokov
Bratislava
Petržalka - Lúky
Betliarska
pred 211 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 206 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

PASS REALITY ponúka exkluzívne na DLHODOBÝ ( minimálne na 1 rok ) prenájom štýlový 3 izbový apartmán s 2 kúpelňami s rozlohou 64 m2 v rezidenčnom KOMPLEXE. Obývačka je prepojená s plne vybaveným kuchynským kútom, ktorého súčasťou je aj varná doska, el.rúra, umývačka riadu, mikrovlnná rúra a digestor. V obývačke so sedačkou je TV s plochou obrazovkou. Spálne majú samostatný vstup z obývačky a obe majú samostatnú kúpeľňu so sprchovacím kútom, wc a umývadlom.

Elegantný apartmán v štýle PROVENCE je komplet zariadený tak, aby ste sa mohli bez starostí nasťahovať a užívať si pohodlie a širokú ponuku doplnkových služieb, ktorú v klasických prenájmoch INDE NENÁJDETE.

K vášmu komfortu určite prispeje i možnosť využívať FITNESS & VONKAJŠÍ BAZÉN s neobmedzeným využitím posilňovne, sauny a jacuzzi. Výnimočnou je tento prenájom aj tým, že v LETE je možnosť zrelaxovať aj pri vonkajšom BAZÉNE s LEHÁTKAMI. Súčasťou ponuky je monitorované PARKOVANIE v areáli, príp. v garáži. Za zvýhodnenú cenu je možné objednať si aj pravidelné upratovanie a výmenu posteľnej bielizne, služby taxi, kaderníctva, masáže. Vedľa 24 hod recepcie je reštaurácia a lobby bar s možnosťou príjemného posedenia aj na TERASE pri bazéne i v átriu. V ponuke sú aj chutné denné meníčka, ale aj štandardné reštauračné menu. V celom objekte, vrátane okolia bazénu, je k dispozícii vysokorýchlostný INTERNET.

Apartmán môže slúžiť aj ako sídlo podnikania (DAŇOVO uznateľný náklad) a je možné evidovať ho aj na firmu ako KANCELÁRIU.

Energie sú vyúčtované mesačne podľa skutočnej spotreby na základe samostatných meračov, čo bežne nepresahuje sumu 30, resp. 50 Eur/mes v lete a v zime.

BEZ platby provízie!

K jeho atraktívnej polohe prispieva tichá lokalita s bezprostredným prístupom k dunajskej hrádzi, blízkou zastávkou MHD i s priamym napojením na mestský diaľničný obchvat a dopravné tepny vedúce do Prahy, Viedne, Budapešti i celého Slovenska.

Kontakt: Ing. Daniela Heseková, 0914 777 802, daniela.hesekova@pass.sk. NEPLATÍTE PROVÍZIU!

Vek stavby:
< 10 rokov
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
Tehla
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
0
Výťah:
áno
Pivnica:
nie
Parkovanie:
Verejné parkovanie
Počet kúpeľní:
2
Počet WC:
2
Spôsob kúrenia:
Verejné ústredné
Okná:
Plastové
Elektrický prúd:
220/380V
Internet:
áno

Na mape: Prenájom 3i aprtm s 2 kúpeľňami,PARKovanie, FITNES a BAZÉN v cene

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.