Prenájom apartmánu s TV a internetom+PARKovanie,BAZÉN a FITKO v CENE

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
25 m2

Poschodie:  
2. / 4

Bratislava
Petržalka - Lúky
Betliarska
pred 208 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 203 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

PASS REALITY ponúka na prenájom apartmán v štýlovom rezidenčnom komplexe s rozlohou 20 m2 bez kuchynského kúta ( lacnejšia verzia ), alebo 25 m2 s kuchynským kútom a obývačkou i spálňou spolu, kúpeľnou s WC. Elegantný apartmán s variabilitou zariadenia je komplet zariadený tak, aby ste sa mohli bez starostí nasťahovať a užívať si pohodlie a širokú ponuku doplnkových služieb, ktorú v klasických prenájmoch nenájdete. Je vybavený LCD TV a písacím stolom.

K vášmu komfortu určite prispeje i možnosť využívať bezplatne FITNES. V lete je možnosť zrelaxovať aj pri VONKAJŠOM BAZÉNE s terasou so slnečníkmi. V cene prenájmu je monitorované parkovanie vo dvore, za príplatok v garáži. Za zvýhodnenú cenu je možné objednať si aj pravidelné upratovanie a výmenu posteľnej bielizne, služby taxi, kaderníctva. Vedľa 24 hod recepcie je reštaurácia a lobby bar s možnosťou príjemného posedenia aj na terase pri bazéne i v átriu. V celom objekte je k dispozícii vysokorýchlostný INTERNET.

Apartmán môže slúžiť aj ako sídlo podnikania (daňovo uznateľný náklad) a je možné ho aj zariadiť ako kanceláriu.

K jeho atraktívnej polohe prispieva tichá lokalita s bezprostredným prístupom k dunajskej hrádzi, blízkou zastávkou MHD i s priamym napojením na mestský diaľničný obchvat a dopravné tepny vedúce do Prahy, Viedne, Budapešti i celého Slovenska.

Kontakt: Ing. Daniela Heseková, 0914 777 802, daniela.hesekova@pass.sk

PASS Reality je Vašim spoľahlivým partnerom pri kúpe, predaji či prenájme nehnuteľností.

Našim cieľom je poskytnúť klientovi najlepšiu možnú starostlivosť, dodržať vysoký štandard odbornosti a napomôcť realizácii úspešných a korektných obchodov.

Od roku 2007 sme členom Národnej asociácie realitných kancelárií Slovenska, od roku 2014 aj členom Realitnej únie Slovenskej republiky.

V roku 2011 sme uzatvorili poistenie zodpovednosti za škodu pri výkone svojej činnosti, čím ďalej zvyšujeme bezpečnosť našich klientov.

Ak predávate, prenajímate, alebo kupujete nehnuteľnosť, neváhajte nás kontaktovať a presvedčte sa, že PASS Reality je pre Vás tým najvhodnejším partnerom!

PASS Reality – reality, ktoré vám paSSujú!

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
Tehla
Forma vlastníctva:
Firemné
Počet balkónov / loggií:
0
Výťah:
áno
Pivnica:
nie
Parkovanie:
Verejné parkovanie
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
1
Spôsob kúrenia:
Verejné ústredné
Okná:
Plastové
Elektrický prúd:
220/380V
Internet:
áno

Na mape: Prenájom apartmánu s TV a internetom+PARKovanie,BAZÉN a FITKO v CENE

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.