Rent 2i apartmánu s TV,internet, PARKOVANIE,FITNES & BAZÉN v cene/inc

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
45 m2

Poschodie:  
4. / 4

Vek stavby:  
< 10 rokov
Bratislava
Petržalka - Lúky
Betliarska
pred 208 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 203 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

PASS REALITY ponúka na DLHODOBÝ ( minimálne na 1 rok ) prenájom 2 izbový apartmán v štýlovom rezidenčnom komplexe s kuchynským kútom so zabudovanými spotrebičmi ( varná doska, umývačka riadu, automatická práčka a chladnička s mrazničkou ) a mikrovlnkou spojeným s obývačkou s TV, spálňou s veľkým úložným priestorom, kúpeľnou s oknom a so sprchovacím kútom a WC.

Elegantný apartmán je komplet zariadený tak, aby ste sa mohli bez starostí nasťahovať a užívať si pohodlie a širokú ponuku doplnkových SLUŽIEB, ktorú v klasických prenájmoch nenájdete.

K vášmu komfortu určite prispeje i možnosť BEZPLATNE využívať FITTNES. V lete je možnosť zrelaxovať aj pri VONKAJŠOM BAZÉNE s terasou s lehátkami. V cene prenájmu je monitorované PARKOVANIE pred domom, za príplatok v GARÁŽI. Za zvýhodnenú cenu je možné objednať si aj pravidelné upratovanie a výmenu posteľnej bielizne, služby taxi, kaderníctva. Vedľa 24 hod recepcie je REŠTAURÁCIA a KAVIAREŇ s možnosťou príjemného posedenia aj na TERASE pri BAZÉNE i v átriu. V celom objekte je k dispozícii vysokorýchlostný INTERNET.

Apartmán môže slúžiť aj ako sídlo podnikania (DAŇOVO uznateľný náklad) a je možné ho aj zariadiť ako KANCELÁRIU.

K jeho atraktívnej polohe prispieva tichá lokalita s bezprostredným prístupom k dunajskej hrádzi, blízkou zastávkou MHD i s priamym napojením na mestský diaľničný obchvat a dopravné tepny vedúce do Prahy, Viedne, Budapešti i celého Slovenska.

Cena je počas vyhlásenia mimoriadneho stavu kvôli korone znížená na 300 Eur/mes., neskôr bude zvýšená o 200 Eur/mes., čo však stále nie je vo výške doterajšieho nájmu. Platby za energie sú mesačne na základe meračov samostatne za apartmán, čo bežne nepresahuje sumu 50 Eur/mes.

BEZ platby provízie!

V príapde ďalších otázok, alebo záujmu o obhliadku, kontaktujte: Ing. Daniela Heseková, +421 914 777 802, e-mail: daniela.hesekova@pass.sk

PASS REALITY offers exclusively for LONG-TERM (at least 1 year) rent 1 bedroomroom apartment with an area of ​​45 m2 in a residential complex. The living room is connected to a fully equipped kitchenette, which also includes a hob, microwave, fridge and washing machine. A flat-screen TV is provided in the living room. The entrance to the bedroom is from the living room and there is plenty of storage space in the built-in wardrobe. Bathroom has a shower, toilet, sink and window.

The modern apartment is completely furnished so that you can move in without worry and enjoy the comfort and a wide range of additional services that you can not find in classic rentals.

Including price is also FITNESS & OUTDOOR SWIMMING POOL with unlimited use of the gym included in the rental price. An exceptional feature of this rental is the fact that in the summer you can relax at the outdoor pool with deckchairs. The offer is monitored PARKING in the area, respectively in the garage ( an additional cost ). For a discounted price it is possible to order regular cleaning and change of bed linen, taxi service, hairdresser, massage. In addition to the 24-hour reception there is a restaurant and lobby bar with the possibility of pleasant sitting on the terrace by the pool and in an atrium. There is also a tasty daily menu, as well as a standard restaurant menu. High-speed INTERNET is available throughout the building, including the pool area.

You do NOT PAY a commission.

The apartment can also serve as the headquarters of the business and it can also be registered as a OFFICE.

Its attractive location contributes to a quiet location with immediate access to the Danube dam, a close public transport stop and direct connection to the city highway and traffic arteries leading to Prague, Vienna, Budapest and the whole of Slovakia.

Contact: Ing. Daniela Heseková, + 421 914 777 802, daniela.hesekova@pass.sk.

Vek stavby:
< 10 rokov
Stav nehnuteľnosti:
neuvedené
Stavebný material:
Tehla
Forma vlastníctva:
Firemné
Počet balkónov / loggií:
0
Výťah:
áno
Pivnica:
nie
Parkovanie:
Verejné parkovanie
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
1
Spôsob kúrenia:
Verejné ústredné
Okná:
Plastové
Elektrický prúd:
220/380V
Internet:
áno

Na mape: Rent 2i apartmánu s TV,internet, PARKOVANIE,FITNES & BAZÉN v cene/inc

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.