/ REZERVOVANÉ / ŠIKOVNÝ 1IZB. BYT V NOVOSTAVBE PEGAS, PETRŽALKA

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
38 m2

Poschodie:  
6. / 12

Bratislava
Petržalka - Lúky
Vyšehradská
pred 236 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 232 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

1.BCR REALITY Ponúka na predaj 1 izbový byt v bratislavskej m. č. Petržalka na Vyšehradskej ulici. Nachádza sa na 6. z 12. poschodí novostavby z roku 2008 a orientáciou na východnú stranu, kde do obeda svieti slnko. Dispozícia bytu je rozdelená následovne: Veľká predsieň, kde sa nachádza zabudovaná zrkadlová rolldoor skriňa, ktorá bohato stačí na úložný priestor v celom byte, priestranná kúpeľňa so spoločnou toaletou, vaňou, umývadlom, priestorom na pračku, sušičku a nemôže tu chýbať ani rebrinový radiátor na zavesenie uterákov. V izbe sa nachádza staršia kuchyňa so spotrebičmi, ktorá je čiastočne oddelená stropným závesom. Takto sa dokáže zo spoločnej izby spraviť pohodlná spacia časť s obývacou izbou. Z izby je vstup na balkón, kde sa zmestí posedenie, alebo bicykel. Balkón je možné aj zaskliť, čo je veľká výhoda najme pri nepriaznivom počasí.

V bytovom dome sa nachádzajú až 4. výťahy a z toho sú tri výťahy pre šesť osôb a jeden veľký výťah až pre dvanásť osôb. Parkovacie státie sa k bytu žiaľ nenachádza, ale pre veľký počet vonkajších a garážových státí je mnoho miest na prenájom za symbolickú cenu cca 60€/mesiac.

ZÁKLADNÉ ÚDAJE:

* Výmera bytu: 35 m2 + balkón 3 m2

* Poschodie: 6/12

* Orientácia: Východ

* Súpis zariadenia: Kuchynská linka, chladnička, elektrická rúra/varná doska

* Mesačné náklady: 60€ s energiami

LOKALITA A OKOLIE:

* Novostavba PEGAS sa nachádza v bratislavskej m. č. Petržalka, časť Lúky na Vyšehradskej ulici. V blízkosti sa nachádza výborná občianska vybavenosť: rôzne obchody, obchodné centrá, škôlky, školy, banky, zdravotné strediská, lekárne, priestory na športové alebo iné aktivity, kaviarne, reštaurácie, parky, detské ihriská a veľa ďalšieho. Na pešo od domu sa ihneď nachádza niekoľko autobusových zastávok. Dostupnosť do centra alebo na diaľničný obchvat je veľmi rýchla. Napojením na Panónsku cestu sa dostanete na každý smer, ktorý potrebujete.

NÁZOR MAKLÉRA:

* Daný byt je z môjho pohľadu ideálny pre mladých ľudí, ktorí hľadajú svoje prvé bývanie za prijateľnú sumu vo vyhľadávanej lokalite. Vďaka nízkym mesačným nákladom je byt vhodný aj na investíciu budúceho nájmu.

CENA: 106.000€

ID.: 81806272

V cene je zahrnutý bezplatný právny servis, spracovanie zmluvy o budúcej zmluve, kúpno-predajnej zmluvy a návrhu na vklad do katastra. Zaplatíme za Vás poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra, správne poplatky za výpis z listu vlastníctva a poplatky za overenie podpisov na kúpnych zmluvách. Zdarma je Vám k dispozícii náš hypotekárny špecialista, ktorý dokáže zariadiť nižší úrok a lepšie podmienky ako klientovi ponúknu na pobočke. Naše služby Vás nič nestoja. Naopak, šetríme Vám to najdôležitejšie - Váš čas!

Pre viac info neváhajte kontaktovať makléra: +421 901 789 818

© Fotografie a text sú autorským dielom a majetkom 1.BCR REALITY

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
neuvedené
Stavebný material:
Tehla
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Možnosť hypotekárneho úveru:
áno
Počet kúpeľní:
1
Internet:
áno

Na mape: / REZERVOVANÉ / ŠIKOVNÝ 1IZB. BYT V NOVOSTAVBE PEGAS, PETRŽALKA

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.