Veľký 1 izbový byt v novostavbe

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
47 m2

Poschodie:  
2.

Bratislava
Petržalka - Lúky
Budatínska
pred 301 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 299 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na prenájom väčší 1 izbový byt v novostavbe na Budatínskej ulici v Petržalke. Byt sa nachádza na 2. poschodí, má 47 m2 plus balkón 8 m2, je čiastočne zariadený spotrebičmi (chladnička a el. sporák) a nábytkom. Podlaha koberec, v kuchyni a hale dlažba. Voľný je ihneď. V lokalite je dobrá občianska vybavenosť a nákupné centrá. Dostupnosť do centra autom cca 10 minút, MHD s autobusom č.93 cca 15 minút.  

Cena prenájmu je 400 Eur + 70Eur energie

Kontakt: Bc. Adriana Buriková, adriana.burikova@artegos.eu, tel.: 0950 861 583

Kompletné info aj tu: artegos.eu

Nájdete nás aj na facebooku – Artegos – realitná kancelária –  kde je pravidelne prezentovaná naša ponuka nehnuteľností.

Podľa Nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) 2016/679 z 27. apríla 2016 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov, ktorým sa zrušuje smernica 95/46/ES (ďalej „GDPR“) a zákona č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov udeľujem Artegos s.r.o., Studienka 601, 908 75 Studienka, IČO: 50735462  súhlas so spracovaním môjho telefonického kontaktu a e-mailovej adresy a to na marketingové účely, ako aj na účely zasielania obchodných ponúk. Tento súhlas udeľujem na dobu neurčitú. Zároveň prehlasujem, že poskytnutie uvedených údajov je dobrovoľné a beriem na vedomie, že svoj súhlas so spracovaním údajov môžem bezplatne a kedykoľvek odvolať zaslaním informácie na adresu info@artegos.eu

 

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
nie
Pivnica:
nie
Parkovanie:
neuvedené

Na mape: Veľký 1 izbový byt v novostavbe

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.