Zrekonštruovaný 3 izbový byt v blízkosti jazera.

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
73 m2

Poschodie:  
7. / 12

Bratislava
Petržalka - Lúky
Beňadická
pred 276 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 269 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj v blízkosti jazera Draždiak 3 izbový byt s výmerou 67,15 m2 s veľkou loggiou 5,1 m2 a pivničnou kobkou 2,3 m2 v Petržalke, časť Lúky na Beňadickej ulici. Byt sa nachádza na 7 p./12, v zateplenom zrekonštruovanom bytovom dome, s dvomi novými výťahmi. Rekonštrukcia domu prebehla v roku 2013 a dom je komplet zateplený minerálnou vlnou, výťahy boli vymenené v roku 2014. Vstup je na magnetický čip (čip je aj vo výťahoch a na schodisko). K bytu prináleží podiel na pozemku pod bytovým domom. Dom je spravovaný správcovskou spoločnosťou.

Dispozične byt pozostáva z troch samostatných izieb (obývacia izba 17,96 m2, spálňa 17,09 m2, detská izba 8,01 m2), kuchyne 8,75 m2, predsiene 7,84 m2, chodby 2,95 m2 a príslušenstva. Orientovaný je na dve svetové strany V a Z.

Byt je udržiavaný, s plastovými oknami, s horizontálnymi vnútornými žalúziami a sieťkami proti hmyzu; podlahy: plávajúca podlaha okrem obývacej izby; kuchyňa, predsieň a chodba - dlažba (keramika a gres), v predsieni vstavané skrine Rolldor, murovaná a zrekonštruovaná sanita a kuchyňa.

Okolie: lokalita ponúka všetky typy občianskej vybavenosti, výborné spojenie na MHD a skvelé relaxačno-oddychové možnosti pri neďalekom jazere Draždiak, či povestnej petržalskej hrádzi. Pre deti vo vzdialenosti do 300 m vo vnútri sídliska dve vynovené ihriská a park.

Byt je možné financovať aj prostredníctvom Hú.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Stavebný material:
Panel
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
Verejné parkovanie
Počet kúpeľní:
1

Na mape: Zrekonštruovaný 3 izbový byt v blízkosti jazera.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.